WhatsApp pracuje na funkci mizejících zpráv ve skupinách

WhatsApp pracuje na funkci mizejících zpráv ve skupinách
2023-03-10T15:47:53+02:00
• 11. 3. 2023

Zdroj: Dotekománie

Mizející zprávy je funkcí, která je v aplikaci WhatsApp již od roku 2020. Tato funkce umožní automatické mazání zpráv po určitém časovém intervalu.

Novinka v aplikaci WhatsApp

Tato funkce je ale dostupná pouze pro soukromé chaty a neplatí například pro skupinové konverzace. Podle zjištění webu WABetaInfo to vypadá, že WhatsApp pracuje na novince v podobě mizejících zpráv ve skupinových chatech. Novinka je aktuálně testovaná v aplikaci pro iOS – jedná se o beta verzi 23.5.0.070. Jak je patrné ze snímku obrazovky, v nastavení přibyla nová položka „Expiring Groups“. Ta je ve výchozím nastavení vypnutá. Po její aktivaci je pak možné nastavit interval, po kterém se zprávy automaticky smažou.

wa expiring groups 650x577x

Zdroj: WABetaInfo

Je nutné podotknout, že tím, že bude nastaveno automatické mazání zpráv, nedojde ke smazání všech zpráv ve skupině. Zprávy budou smazány jen pro ty uživatele, kteří budou mít tuto funkci aktivovanou. Je možné nastavit časový interval den, týden, nebo vlastní čas a datum. Vypršení a následné smazání zpráv je samozřejmě možné kdykoliv opět deaktivovat. Jak již bylo řečeno, novinka je zatím ve fázi betatestování a ještě chvíli potrvá, než se dostane ke všem uživatelům.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat