Realme pokořeno, přichází Infinix s 260W nabíjením

Realme pokořeno, přichází Infinix s 260W nabíjením
2023-03-09T16:30:31+02:00
• 9. 3. 2023

Zdroj: Infinix

Aktuálně se společnosti ženou po co nejrychlejším nabíjením nejen ve smartphonech. Aktuálně je na trhu mobil s 240W nabíjením od společnosti Realme. Redmi se ale například pochlubilo prototypem s 300W technologií, ale zatím nedošlo na oficiální uvedení, jednalo se spíše jen o demonstraci. Nyní přichází nováček na globálním trhu, který se chlubí 260W nabíjením.

260W nabíjení

Za novinkou stojí společnost Infinix a označila technologii názvem All-Round FastCharge. Za jednu minutu je toto rychlonabíjení schopno doplnit 25 % baterie o kapacitě 4400 mAh a 100 % za 7,5 minuty. Současně jsme se dočkali oznámení také 110W bezdrátové technologie, která zvládne nabít baterii za 16 minut. Součástí je také vylepšená baterie, která si zachovává více než 90 % své energie po 1000 cyklech.

260 414x276x

Zdroj: Infinix

„Společnost Infinix byla vždy v čele vývoje technologií rychlého nabíjení, které splňuje vyvíjející se potřeby našich zákazníků. Vždy jsme upřednostňovali dobrou zákaznickou zkušenost s nabíjením a udávali jsme tón při vývoji technologií rychlého nabíjení. Můžeme vzpomenout například na naše předchozích špičkové technologie v oboru, 160W Fast Charge a 180W Thunder Charge. V návaznosti na to s potěšením představujeme technologii 260W & 110W-Wireless All-Round Fast Charge a řešení All-Round FastCharge, které nastavuje nové měřítko pro rychlé nabíjení. Díky této inovaci chceme našim uživatelům poskytnout špičkový zážitek z nabíjení.“ uvádí Liang Zhang, zástupce generálního ředitele společnosti Infinix.

Jedná se jen o základní hodnoty, ale společnost uvádí, že součástí je 140 ochranných mechanismů a více než 20 teplotních čidel. Nejde ale jen o novou technologii jako takovou, jelikož podporuje i rychlé nabíjení USB PD 3.0, tedy 100W. Nová technologie se objeví u nadcházejících modelů Infinix NOTE, ale zatím nevíme, jestli dojde na použití obou najednou.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat