Realme C55 s vlastním Dynamic Island dorazí do týdne

Realme C55 s vlastním Dynamic Island dorazí do týdne
2023-03-05T08:00:18+02:00
• 5. 3. 2023

Zdroj: FoneArena

Několikrát avizovaný model C55 od společnosti Realme dostal reálné obrysy, za které můžeme být vděční čínskému výrobci, respektive přímo jejich indonéské pobočce. Spuštěná reklamní stránka věnovaná této novince prozrazuje jak kompletní specifikace, tak i konečnou podobu telefonu. K oficiálnímu oznámení dojde přesně v úterý 7. března a prodej odstartuje hned následující den.

Zavaří konkurenci

Přední část zabere 6,72palcový IPS LCD displej s Full HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Děrovaný otvor nahoře uprostřed bude patřit 8MPx selfie kamerce, která hlavně zaujme funkcí Mini Capsule, což je panel velmi podobný Dynamic Island od Applu. Zobrazit půjde třeba informace o baterii nebo počítání kroků.

Realme C55 2 990x1022x

Zdroj: FoneArena

O výkon se postará osmijádrový procesor Helio G88 od Mediateku a k tomu dvě paměťové konfigurace – 6/128 GB či 8/256 GB. První verze nabídne rozšíření RAM o dalších 6 GB, zatímco druhá dokonce až o 8 GB. V obou případech platí podpora až 1TB microSD karet. Baterii o velikosti 5 000 mAh doplní technologie rychlého 33W nabíjení (SuperVOOC).

Realme C55 3 835x523x

Zdroj: FoneArena

K fotografování bude určena dvojice objektivů (64 + 2 MPx) včetně LED blesku. Softwarová stránka má získat operační systém Android 13 pod platformou Realme UI 4.0. Seznam uzavře funkce dual-SIM, Bluetooth 5.1, USB-C port, NFC technologie, 3,5mm audio jack, boční skener otisků prstů nebo audio čip Dirac. Na prodejních pultech se objeví dvě barevné varianty – SunShower a Rainy Night.

Realme C55 4 1024x927x

Zdroj: FoneArena

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat