Lenovo představí herní tablet Legion Y900

Lenovo představí herní tablet Legion Y900
2023-03-19T15:00:50+02:00
• 19. 3. 2023

Zdroj: Legion.lenovo.com

Jen pár dnů před oficiálním oznámením nedokázala čínská společnost Lenovo uhlídat klíčové specifikace herního tabletu Legion Y900. Tento přírůstek s největší pravděpodobností bude mít za úkol nahradit zástupce Legion Y700 z března loňského roku. Případní zájemci se určitě mohou těšit na pořádný displej, vysoký výkon, dlouhou výdrž nebo kvalitní zvuk.

Stvořen pro hráče

Dominantou bude 14,5palcový OLED displej s vysokým rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. O hlavní výkon se postará čipset Dimensity 9000 od MediaTeku, 12GB operační paměť RAM vedle 256GB úložiště na uživatelská data. Výdrž ovládne 12 300mAh baterie podporující technologii 67W nabíjení.

Y900 1920x3367x

Zdroj: Gizmochina

Zadní část obsadí dva objektivy fotoaparátu (13 + 5 MPx), zatímco vpředu nemá chybět 13MPx selfie kamerka. Z ostatních prvků můžeme vypíchnout osm reproduktorů od firmy JBL či populární technologie Dolby Atmos, Dolby Vision a HDR10+. Výbava je sice více než podobná s tabletem Tab Extreme, ale herní zaměření minimálně přinese speciální přepínač.

Ten by měl na obrazovce zobrazit aktuální využití procesoru a snímkovou frekvenci (FPS), což hráči ocení během hraní. Další různá nastavení obstará doprovodná aplikace Legion. Výrobce představí Legion Y900 už 21. března, kdy následně zjistíme i doporučenou prodejní cenu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat