Honor Band 7 se dočkal NFC verze

Honor Band 7 se dočkal NFC verze
2023-03-08T13:37:48+02:00
• 8. 3. 2023

Zdroj: Gizmochina

Společnost Honor v poslední době představila víc než dost novinek a do poměrně dlouhého závěsu se teď připojuje chytrý náramek nesoucí název Band 7 NFC. Zatímco základní provedení teprve v tomto týdnu vstoupilo na český trh, tak NFC verze je vypuštěna pouze za domácími fanoušky v Číně. Stejně jako u předchozí generace nelze příliš očekávat pozdější rozšíření v celosvětovém měřítku.

Jako vejce vejci

Čelní dotykový AMOLED panel se může pochlubit úhlopříčkou 1,47 palce a 2,5D zakřivením. Barevný displej pohání baterie s maximální výdrží 14 dnů. Výrobce sice udává technologii rychlého nabíjení, ale přesný výkon neodhaluje. Pro uživatele mají uvnitř připraven vlastní systém, který obsahuje přes 96 sportovních režimů nebo několik ciferníků. Navíc další lze stáhnout přes doprovodnou aplikaci.

Honor Band 7 NFC2 1290x860x

Zdroj: Gizmochina

Co se týče zdravotních funkcí, tak kvitovat určitě budete měřič okysličení krve, počítání menstruačních cyklů u žen, monitoring spánkové aktivity či hladiny stresu. Víceúčelový NFC čip nevyužijete jen při placení v obchodech, ale předpokládá se jeho širší využití. Náramku neschází základní funkce, jako je ovládání hudebního přehrávače, možnost nalezení telefonu a vzdálené ovládání spouště fotoaparátu.

Oficiální prodej startuje od pondělí 20. března za cenu v přepočtu 920 Kč, kde budou na výběr tři barevné varianty (černá, růžová, zelená).

Honor Band 7 NFC1 1802x873x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat