GUG březen – DigiDay, Digitální snídaně, e-commerce a další

GUG březen – DigiDay, Digitální snídaně, e-commerce a další
2023-03-01T16:30:42+02:00
• 1. 3. 2023

GUG.cz je komunita lidí, kteří rádi předají své vědomosti a u toho se sami učí něco nového. Jsme učitelky, podnikatelé, vývojářky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, streamujeme přednášky a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

unnamed 600x200x

ZPRÁVY Z KOMUNITY

Nejkratší měsíc se u nás nese ve znamení příprav hned několika velkých akcí, pro veřejnost, i pro nás samotné. V únoru jsme se viděli na Brunch & Networking v Ostravě, kde jsme networkovali pod zastřešujícím tématem Jak budovat angažovanou komunitu, a na Czech Online Expo, kde jsme byli v řadách organizačního týmu, řečnic a řečníků a také návštěvnic a návštěvníků. Připomněli jsme si smutné výročí začátku ruské agrese na Ukrajině a dál každý hledáme způsoby, jak dlouhodobě pomáhat lidem v našem okolí i sami sobě. Přidali se k nám Martin, Michal, Jitka a Petra a to nás těší. Chceš nás taky potěšit a vzdělávat s námi Česko v technologiích? Přidej se k nám.

AKCE

  • V úterý 7.3. sedm statečných ukáže 7 příkladů z praxe. Z učitelské praxe využívání AI ve výuce. DigiDay můžeš sledovat, nebo s tvořit spolu s námi. Více info na webu.
  • V pátek 10.3. se v Ostravě můžeš na Digitální snídani dozvědět, jak na budování osobní značky v roce 2023.
  • Středa 15.3. je posledním dnem, kdy si lze střihnout Digitální směnu za 0 Kč. Dej o tom vědět světu prosím! Vzdělávání v digitálních dovednostech prakticky a vlastním tempem.
  • Někdy v půlce měsíce se taky bude dít něco v Jihlavě. Co? To je překvapení a musíš si to vypátrat na našem webu.
  • 18.3. v sobotu dopoledne oslavíme Mezinárodní den žen v Ostravě, Brně i Praze. I online. Registrovat se můžeš tady.
  • A další sobotu, 25. 3. se v Brně sejdou lidé českého e-commerce. Chceš být u toho? Lístky najdeš na webu.
  • Sice až v dubnu, ale máme ambici oslovit 10 000 lidí v jeden den. Super Mega DigiDay! Registrace spouštíme už 8.3. na krásném Super Mega Webu.

TIPY A TRIKY

Kolegyně a kolegové z TechSoupu opět zkoumají stav IT v českých neziskovkách. Jsi neziskovka? Vyplň formulář a přispěj tak k rozvoji IT v neziskovém sektoru! // Přehlídka tuzemských mobilních aplikací proběhne 27.3. v pražské tržnici, a přihlašovat své projekty můžeš do 13.3. Uvidíme se na AppParade? // Chceš vyhrát Global Teacher Prize, ale na nominaci si nikdo nevzpomněl včas? Přihlas se a dej o sobě učitelskému světu vědět! Učinit tak můžeš do 5.3. na webu. // V únoru sociálními sítěmi prolétl screenshot meetingu, kde by bylo v kalendáři vidět, kolik stojí na platech lidí, jež se ho účastní. Je to sice fejk, ale vyhnout se neefektivním meetingům může pomoci rozšíření do Chromu od Read.ai. // Co je skrín šot, čestka, torčka? Bůmr bruh, čekni slovník kybermládeže od spajka. // Jak marketingovou kampaní zasáhnout 150 milionů lidí ze 45 zemí si přijdeme poslechnout 9.3. do Livesportu. Přijdeš taky? // Chceš si přečíst o tom, co se řešilo na lednovém streamu o AI ve výuceProsím. // O tom, koho v GUGu potkáš, když se přidáš, píšeme taky tady.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat