Samsung Galaxy S23 a soutěž pro studenty se Xiaomi komerční článek

Samsung Galaxy S23 a soutěž pro studenty se Xiaomi [komerční článek]
2023-02-02T16:58:15+02:00
• 2. 2. 2023

Začátek února se nese ve znamení horké novinky, do nabídky totiž přibyla očekávaná řada Samsung Galaxy S23. Zahrnuje celkem tři nové modely a zákazníci je mohou předobjednávat od včerejšího oficiálního představení. Vodafone také potěší všechny školou povinné, kteří mohou až do poloviny března soutěžit o mobilní telefon, bezdrátová sluchátka nebo chytrý náramek Xiaomi.

Nová řada Samsung Galaxy S byla představena teprve včera, již nyní však mohou zákazníci Vodafonu předobjednat všechny tři nové modely – Galaxy S23 je k dostání od 23 601 Kč, Galaxy S23+ od 29 977 Kč a Galaxy S23 Ultra stojí 34 977 Kč. Telefony jsou vybaveny nejvýkonnějším procesorem a jsou k dostání ve vícero paměťových variantách. Nechybí samozřejmě ani podpora sítí 5G a zadní fotoaparát s rozlišením až 200 Mpix (v případě modelu S23 Ultra).

Soutěž od Xiaomi s #jetovtobě

Vodafone si na únor připravil také soutěž pro všechny studenty, kterým kromě výhodného tarifu přijdou k duhu i technologické dárečky. Pokud si pořídí některý z tarifů #jetovtobě do 15. března, mohou se zapojit do slosování o nová zařízení z dílny Xiaomi. Každý týden se hraje o nový mobil Xiaomi 12T 5G, bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3 a chytrý náramek Smart Band 6 NFC. Stačí jen kliknout na banner, který se po získání tarifu zobrazí v aplikaci Můj Vodafone, a do soutěže se zaregistrovat.

microsoftteams image 78 423x401x

Airpody u Vodafonu za korunu

Lákavá akce čeká na zákazníky, kteří mají v oblibě produkty od Applu. Pokud si pořídí jeden neomezených tarifů, získají sluchátka Apple Airpods 2019 za symbolickou 1 Kč. Ušetřit ale mohou i ti, kdo nejsou fanoušky zařízení s jablkem v logu. V nabídce je široká škála mobilních telefonů, tabletů ale také hodinek eSIM/SIM, televizorů, herních konzolí nebo notebooků, které lze získat se slevou až 5 000 korun.

Pětitisícová sleva platí při pořízení digitální Vodafone TV a pevného internetu společně s našimi tarify Neomezený Super, Neomezený Premium 5G s minimálním měsíčním plnění od 590 Kč na 24 měsíců. Zákazníci ji získají ke každému telefonnímu číslu. Více informací o podmínkách je k dispozici na webových stránkách. Věrní zákazníci nemusí platit vše najednou. Stačí 1 Kč na místě a zbytek prostřednictvím výhodných splátek, které navíc mohou čerpat k jednomu telefonnímu číslu až na dvě zařízení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat