Dotekomanie.cz

Samsung chystá Galaxy A34 5G [aktualizováno]

Galaxy A logo 1300x731x

Zdroj: Samsung

Aktualizováno 13. 2.

Po měsíci zde máme další informace a také další render nadcházející novinky Galaxy A34. Zadní strana se bude podobat současným top modelům Galaxy S23 (recenze). Co se týče specifikací, tak se nyní spekuluje o použití procesoru Dimensity 900. Displej by měl nabídnout úhlopříčku 6,6 palců a mělo by se jednat o Super AMOLED panel. Zřejmě se nabídne Full HD+ rozlišení a 120Hz obnovovací frekvence. Údajně hlavní zadní foťák bude mít optickou stabilizaci obrazu. K představení by mělo dojít v horizontu několika týdnů.

Zdroj: gizmochina (se souhlasem)

Aktualizováno 12. 1.

Co nevidět bychom se mohli dočkat jednoho z těch levnějších mobilů série Galaxy A. Model A34 bude mít podle dostupných informací procesor Dimensity 1080 od Mediateku, který nabízí dobrý poměr ceny a výkonu. K dispozici bude mít 6 GB RAM a již v základu bude Android 13. Na zadní straně bude trojice foťáků s rozlišením 50+8+5 MPx, přičemž přední strana bude mít 13 MPx. Baterie bude mít kapacitu 5000 mAh. Dokonce se objevil render přední strany, který byl zveřejněn Evanem Blassem, jenž má velmi přesné informace.

Zdroj: Evan Blass (se souhlasem)

Původní článek 28. 12.

Modelovou řadu Galaxy A v nejbližší době chystá společnost Samsung výrazně posílit a jedním z nových zástupců se stane model Galaxy A34 5G. Telefon nedávno prošel certifikačním procesem u Bluetooth SIG, čímž byl potvrzen brzký příchod na mobilní trh a zároveň zpečetil některé specifikace z dřívějška. Dnešní přírůstek spolehlivě najde své místo ve střední třídě.

Uspokojí nadmíru

Zařízení nesoucí také kódové označení SM-A346B_DSN má vpředu získat 6,4palcový Super AMOLED panel s 60Hz obnovovací frekvencí. Hardwarová stránka bude vycházet z vlastního procesoru Exynos 1280 a ještě k němu připojí operační paměť RAM o velikosti 6 GB. Zbytek výbavy můžeme poskládat podle předchůdce, kde nechyběla virtuální RAM nebo 128GB interní úložiště podporující až 1TB paměťové microSD karty.

Výdrž by měla odřídit 5 000mAh baterie s technologií rychlého 15W nabíjení. Záda pravděpodobně obsadí celkem 4 objektivy fotoaparátu ve složení snímačů 48 + 8 + 5 + 2 MPx. Softwarovou část zastoupí operační systém Android 13 pod platformou One UI 5.0. Poslední generace A33 5G dorazila v 1. kvartálu letošního roku, takže nástupce může přijít ve stejnou dobu následujícího roku. Do té doby lze určitě očekávat další podrobnosti.

Záznam v Bluetooth SIG | Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com, gizmochina.com

Exit mobile version