Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – série Galaxy S23, ThinkPhone, Moto i Poco

mobily 5 1280x720x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí týden: Nově v českých obchodech – hlavně levnější smartphony

Série Galaxy S23

Samsung představil nejnovější smartphony série Galaxy S23. První dojmy si u nás již můžete přečíst a také recenzi na model Galaxy S23, tedy ten základní.

Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra; zdroj: Dotekománie

Specifikace Samsung Galaxy S23 Ultra

Specifikace Samsung Galaxy S23

Specifikace Samsung Galaxy S23

Oppo A57s

V druhé polovině minulého roku jsme se dočkali novinky od společnosti Oppo a až nyní se objevuje v českých obchodech. Jde o relativně základní zařízení lákající například na rychlé nabíjení.

Specifikace Oppo A57s

POCO X5 Pro 5G

Značka Poco uvedla na český trh velmi dobře vybavený model X5 Pro 5G, který se chlubí rychlým OLED displejem nebo rychlým nabíjením. Mimo to má také 108MPx foťák.

Specifikace Poco X5 Pro 5G

Poco X5 5G

Také jsme se dočkali základnějšího modelu, kde jde vidět například slabší fotografická výbava nebo pomalejší nabíjení, ale ostatní specifikace jsou také na velmi dobré úrovni, zejména s ohledem na samotnou cenu.

Specifikace Poco X5 5G

Redmi A1+

Jeden z nejlevnějších modelů od Redmi je nově k dostání na českém trhu. Zde nelze očekávat mnoho, ostatně specifikace jsou velmi slabé, ale na druhou stranu se nabízí čistý systém ve verzi Android Go.

Specifikace Redmi A1+

Motorola ThinkPhone

V lednu Motorola představila speciální smartphone, který se dá zařadit mezi top modely. Ač je určen zejména pro firmy, dostává se do volného prodeje. Cena odpovídá výbavě i použitým materiálům.

Zdroj: Motorola

Specifikace Motorola ThinkPhone

Moto G13

V rámci lednového představování novinek od Motoroly jsme se dočkali modelu G13, který je již k dispozici v obchodech. S cenou kolem 4500 Kč se nabízí relativně dobrá výbava, jen je škoda, že není součástí Full HD+ rozlišení. I tak může nejednoho zájemce nalákat.

Specifikace Moto G13

Exit mobile version