Yamaha uvedla sluchátka TW-E3C za lákavou cenu

Yamaha uvedla sluchátka TW-E3C za lákavou cenu
2023-01-31T13:34:36+02:00
• 31. 1. 2023

Zdroj: Yamaha

Japonská firma Yamaha, kterou většina může znát spíše jako výrobce motocyklů, uvádí nová bezdrátová sluchátka s označením TW-E3C. Využívají tak silného jména v rámci hudebního průmyslu, kde rozhodně nejde o žádného nováčka. Aktuální novinka za přijatelnou cenu si vysloužila pár prémiových funkcí a navíc mohou být správnou volbou i pro sportovce.

Lepší průměr

Každé sluchátko v sobě ukrývá 6mm audio měnič, který si nejvíce rozumí s funkci Bluetooth ve verzi 5.2, protože ta přináší hlavně podporu kodeku aptX Adaptive od Qualcommu. Mobilní hráči ocení herní režim se sníženou latencí zvuku. Konstrukce získala zvýšenou odolnost podloženou certifikací IPX5 a díky tomu odolají agresivnímu potu či slabému dešti.

Sluchátka podporují vícebodové připojení, takže po spárování ke dvěma zařízením najednou lze mezi nimi jednoduše přepínat přes dotykové plošky. Jediným kamenem úrazu může být absence technologie ANC. Z pohledu výdrže zvládnou 9 hodin provozu a dodávané pouzdro přidává dalších 15 hodin, tj. celkem 24 hodin poslechu.

yamaha tw e3c 4 2000x800x

Zdroj: Yamaha

Funkce Listening Care automaticky upravuje ekvalizér tak, aby i při nízké hlasitosti z nich vycházel dostatečně kvalitní zvuk. Transparentní režim pro lepší vnímání okolí dostal název Ambient Sound. Výbavu uzavírá podpora hlasových asistentů – Siri, Google Asisstant. Výrobce připravil šest barevných provedení za cenu 79,95 dolarů (tj. cca 1 755 Kč).

yamaha tw e3c 3 770x549x yamaha tw e3c 2 770x549x

yamaha tw e3c 1 1200x1404x

Zdroj: Yamaha

Zdroje: europe.yamaha.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat