Redmi Note 12 dorazí v provedení Turbo

Redmi Note 12 dorazí v provedení Turbo
2023-01-14T13:30:27+02:00
• 14. 1. 2023

Zdroj: Mi

Společnost Xiaomi a její dceřiná firma Redmi v těchto chvílích s největší pravděpodobností dokončuje další mobilní přírůstek do řady Note 12. Poměrně spolehlivý zdroj ze zahraničí přináší podrobnější informace, které zahrnují klíčové prvky ze seznamu výbavy. Čínský výrobce prozatímně drží jazyk za zuby, což se samozřejmě může změnit už zanedlouho.

Silný nadprůměr

V pořadí šestý zástupce v sérii Redmi Note 12 dostane přívlastek Turbo a vpředu by měl vynikat 6,67palcový panel založený na OLED technologii. Také si připíše Full HD+ rozlišení nebo 120Hz obnovovací frekvenci, která je populární u zařízení v této části trhu. O hlavní výkon se má postarat procesor Snapdragon 7 Gen 2 od Qualcommu, přičemž ani ten ještě nebyl oficiálně představen.

Note 12 Turbo 659x237x

Zdroj: Gizmochina

Telefonu mimo jiné patří kódové označení „marble“ a do vnitřní části přijde i 12GB operační paměť RAM či interní úložiště o velikosti 512 GB. Záda ponesou celkem tři snímače fotoaparátu (50 + 8 + 2 MPx). Výdrž by mohl obstarávat 5 000mAh článek baterie s technologií rychlého 67W nabíjení. Koneckonců tato výbava má zatím nejblíže modelu Redmi Note 12 Pro, takže zásadní rozdíly zjistíme asi až v pozdější době.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat