Honor Magic 5 se dočká i Lite verze

Honor Magic 5 se dočká i Lite verze
2023-01-08T13:30:35+02:00
• 8. 1. 2023

Zdroj: HiHonor

Modelová řada Magic 5 od čínského Honoru by zanedlouho měla navázat na předchozí generaci, která mimochodem byla oznámena v únoru loňského roku. Čínský producent vedle několika provedení odhalí také variantu s přívlastkem Lite a její specifikace jsou nyní předmětem prvního úniku. Stojí za ním poměrně spolehlivá databáze Google Play Console.

Příjemné oživení

Zařízení ukryté pod kódovým označením HNRMO-Q nebo RMO-NX1 má dostat čelní panel s Full HD+ rozlišením, který bude po stranách zakřivený a nahoře uprostřed najde místo selfie kamerka. Přesnou úhlopříčku displeje sice ještě neznáme, ale stejně jako u Magic 4 Lite můžeme očekávat velikost kolem 6,8 palců.

Honor Magic 5 Lite 5G 1 700x500x

Honor Magic 5 Lite 5G | Zdroj: Gizmochina

Hardwarovou stránku má reprezentovat čipová sada Snapdragon 695 od Qualcommu a operační paměť RAM o velikosti 8 GB, kterou pravděpodobně doplní 256GB interní úložiště. Uživatelským prostředím doprovodí předinstalovaný operační systém Android 12. Zbývající prvky výbavy se budou odhalovat postupně v nadcházejících týdnech.

U základního Magic 5 lze vyhlížet alespoň 6,8palcový displej, procesor Snapdragon 8 Gen 2, hlavní 50MPx fotoaparát či 5 000mAh baterii s 66W nabíjením. Nicméně poslední zástupce Magic 4 Lite dorazil konkrétně v dubnu 2022, takže odhalení v únoru a spuštění prodeje po 2měsíční odmlce není vůbec nereálné.

Honor Magic 5 Lite 5G 2 751x936x

Honor Magic 5 Lite 5G | Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat