Představení sluchátek OnePlus Buds Pro 2 se blíží aktualizováno

Představení sluchátek OnePlus Buds Pro 2 se blíží [aktualizováno]
2022-12-31T16:30:02+02:00
• 31. 12. 2022

Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 31. 12.

Zatím jsme měli k dispozici jen jednu údajnou fotografii sluchátek OnePlus Buds Pro 2, ale nyní se objevily rendery, které také poodhalují barevná provedení. Zdrojem úniku je známý Evan Blass, který zveřejnil materiály na svém Twitter účtu. K tomu přidal ještě jeden snímek poodhalující kompletní balení.

FlKjCHLX0AIYwBG 1804x1279x OnePlus Buds Pro 2 render leak 112 1100x505x

Zdroj: @evleaks (se souhlasem)

Aktualizováno 22. 12.

Objevila se fotografie zachycující nadcházející novinku OnePlus Buds Pro 2. Informace o specifikacích jsou již nějakou dobu k dispozici, byť ne oficiálně. Co se týče samotného představení, tak by k němu mělo dojít současně s uvedením modelu OnePlus 11.

oneplus buds pro 2 immagini dal vivo 01 1280x833x

Zdroj: phonearena (se souhlasem)

Původní článek 17. 11.

První generace sluchátek OnePlus Buds Pro byla uvedena vloni v červenci. Jak jsme vás již před nedávnem informovali, One Plus pracuje na jejich nástupci – OnePlus Buds Pro 2. Podle aktuálních zpráv by měla být sluchátka brzy uvedena na trh.

OnePlus Buds Pro 2 budou mít dva zvukové měniče v rámci jednoho sluchátka. Jedná se o jeden 11mm a druhý 6mm měnič. Rovněž by měla podporovat kodek LHDC 4.0, který přináší vysoké zvukové rozlišení a také prostorový zvuk a nebude chybět ani podpora aktivního potlačení hluku – ANC s redukcí hluku až o 45dB. ANC by se mělo přizpůsobovat hlasitosti okolí. Každé sluchátko má v sobě integrované tři mikrofony, efektem tak bude mnohem lepší kvalita hlasového hovoru.

Výdrž sluchátek na jedno nabití a se zapnutým ANC by měla být někde kolem 6 hodin a dalších 22 hodin energie přinese dobíjecí pouzdro. Pokud bude ANC vypnuté, sluchátka pak vydrží až 9 hodin a z pouzdra dostanou dalších 38 hodin. Skvělá zpráva je, že by nabíjecí pouzdro mělo podporovat bezdrátové dobíjení. 10 minut nabíjení by mělo sluchátkům zajistit zhruba 3 hodiny provozu. Sluchátka budou samozřejmě opatřena certifikací IP55 pro odolnosti proti vodě. K dispozici by měla být v barevných variantách bílá, černá a zelená.

Podle očekávání by měl výrobce OnePlus sluchátka uvést na trh během prvního čtvrtletí příštího roku. Výroba sluchátek již byla dle zpráv zahájena, a jak se zdá, prozatím je omezena pouze pro vybrané asijské regiony a Evropu. Podle zpráv přijdou sluchátka pravděpodobně současně  s uvedením smartphonu OnePlus 11.

Zdroje: gizmochina.com, phonearena.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat