Motorola Moto G13 se ukazuje na prvním obrázku aktualizováno

Motorola Moto G13 se ukazuje na prvním obrázku [aktualizováno]
2022-12-25T15:00:18+02:00
• 25. 12. 2022

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 25. 12.

Nedávno jsme vás informovali o možném příchodu nového modelu Moto G13 a nyní se dozvídáme, jak bude vypadat. Unikl totiž tiskový render. Bohužel se jen dozvídáme, že zde bude 20W nabíjení než dříve očekávaných 10 W. Zatím nevíme, jaký procesor bude použit, ale mobil by měl nabídnout maximálně 4G, takže se dá předpokládat, že bude použit nějaký procesor od Mediateku.

gsmarena 001 4 403x500x

Zdroj: mysmartprice via GSMArena (se souhlasem)

Původní článek 7. 12.

Značka Motorola v rukou čínské společnosti Lenovo v následujícím období přijde hned s několika mobilními novinkami a právě poslední zpráva přibližuje telefon s názvem Moto G13. Zařízení má za sebou spoustu certifikačních procesů, kde zřejmě pod skrytým označením Penang byl identifikován hned ve třech provedení – Penang 4G, Penang 5G, Penang+.

Bez zvláštností

Nejvíce o sobě prozradila 5G varianta, která zamíří především na mobilní trhy v Severní Americe. Objevit by se měla ve dvou paměťových konfigurací (4+64 GB, 4+128 GB) a dvou barevných verzích (modré, stříbrné). Základní 4G model bude údajně pohánět článek baterie o velikosti 5 000 mAh podporující pouze technologii rychlého 10W nabíjení, takže rozhodně ani u další výbavy nemůžeme očekávat něco nadstandardního.

Dále se také mluví o neznámém modelu XT2335-3, který se oproti ostatním stane o něco lepším reprezentantem značky. To dokazuje 12GB operační paměť RAM, 512GB interní úložiště, hlavní 50MPx objektiv fotoaparátu nebo boční skener otisků prstů. V tomto poslední případě není zatím zcela vůbec jasný finální název. Nakonec k oznámení všech novinek by mohlo dojít ještě během prosince. Příští dny nám jistě přinesou bližší podrobnosti.

Zdroje: gizmochina.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat