Vodafone Vánoce aneb bohatý výběr dotovaných telefonů i další elektroniky komerční článek

Vodafone Vánoce aneb bohatý výběr dotovaných telefonů i další elektroniky [komerční článek]
2022-11-07T07:29:24+02:00
• 7. 11. 2022

Senioři a digitální svět nejdou dohromady? Vánoční kampaň Vodafonu zdůrazňuje, že to neplatí a že zpřístupňování moderních technologií všem bez rozdílu má velký smysl. Nákup telefonu, tabletu nebo počítače může být ovšem pro rodinné rozpočty náročný. Proto Vodafone svým zákazníkům s mobilními tarify nyní nabízí mnohatisícové dotace na široký výběr zařízení i bezúročné splátky.   

Výjimeční lidé dělají výjimečné Vánoce. Co znamená heslo letošní kampaně, nejlépe ukazuje jednoduchý příběh ve vánočních spotech. Herec Martin Hofmann, který je dlouhodobou tváří Vodafonu, se dostane do zdánlivě bezvýchodné situace. Tu nakonec vyřeší za pomoci digitálních technologií parta nadšenců v pokročilém věku.

„Aktuální kampaní upozorňujeme na klišé, že starší lidé jsou, pokud jde o moderní technologie, neschopní. Chceme vzdát hold všem, kteří se i ve vyšším věku technologií nebojí a od kterých se rozhodně mají další generace co učit i mimo tuto oblast. Už loni jsme v rámci Nadace Vodafone spustili vzdělávací projekt Digitální odysea a vidíme, že má smysl nabízet vhodnou formou výhody digitalizace všem. O to se snažíme a budeme snažit dál, věk vůbec nemusí být překážkou,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

Vodafone Vanoce 1260x420 747x420x

Pro telefony a další dárky letos do Vodafonu

Spolu se spoty Vodafone odstartoval i vánoční nabídku, kterou letos potěší jak nové, tak hlavně stávající zákazníky. Přináší v ní nejširší výběr dotovaných zařízení, to znamená telefonů, chytrých hodinek, tabletů, počítačů, televizí i třeba herních konzolí, na českém trhu. Nově si přitom zákazník ke každému telefonnímu číslu s měsíčním tarifem může výhodně koupit rovnou dvě zařízení. Vodafone jejich kombinace neomezuje, výběr je flexibilní. Pro první zařízení platí slevy až 5000 korun (u telefonu Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB dokonce 8000 korun), další zařízení si pak lze pořídit ve formě splátek bez navýšení, zákazník nezaplatí nic navíc.

Pro věrné zákazníky je připravená elektronika od 1 koruny a zbytek na bezúročné splátky už od 100 korun měsíčně.

„Telefony nebo notebooky jsou nezbytným pomocníkem a často zásadním nástrojem pro spojení s přáteli i rodinou. Věříme, že naše aktuální nabídka umožní obdarovat blízké a že bezúročné splátky uleví napnutým rodinným rozpočtům,“ dodává viceprezidentka Zohar Weitz. Přesné podmínky pro výhodný nákup jsou shrnuté na tomto webu.

Neomezený tarif za 599 korun, úspěšná akce pokračuje

Vodafone také pokračuje v dnes už skutečně bezkonkurenční akční nabídce: v kombinaci s pevným internetem vyjde mobilní Neomezený tarif Basic na 499 korun, tarif Super na 599 korun měsíčně. Podobně i samostatné SIM karty jsou za 599 a 799 korun jasně nejlepší nabídkou na českém trhu.

Pro pevné internetové připojení Vodafone dál nabízí Zvýhodnění napořád: rychlost 1 Gb/s vyjde místo standardních 899 na 699 korun, při kombinaci více služeb dokonce na 599 korun měsíčně. Podobně třeba rychlost 150 Mb/s na 299 korun plus pronájem modemu. Podrobnosti jsou zde.

Programy a filmy zdarma

Připravená je i speciální televizní nabídka. Zákazník, který si u Vodafonu koupí televizor Sony (na výběr jsou úhlopříčky 55 a 65 palců), získá službu Vodafone TV s tarifem Komfort na 3 měsíce zdarma.

A stávající i noví zákazníci automaticky k tarifu Klasik dostávají přes Vánoce zdarma přístup do Videotéky Vodafone TV, kde jsou k dispozici tisíce titulů včetně oblíbených vánočních pohádek a filmů.

Na své dárky se mohou těšit také majitelé předplacených karet, Vodafone je představí 24. listopadu.

Firmy mohou ušetřit tisíce korun

Vodafone i nadále podporuje všechny své firemní zákazníky. Spojením služeb mobilního tarifu Neomezený Business Super za 699 korun a například pevného internetu s rychlostí 200 Mb/s za 351 korun zaplatí zákazníci 1050 korun měsíčně a ročně ušetří tisíce korun, které mohou investovat efektivně zpět do svého podnikání. Detailní informace najdete na webu Spojte služby.

Více o letošních Vánocích Vodafonu najdete na www.vodafone.cz/vanoce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat