iQOO Neo 7 SE dorazí nejspíš v prosinci

iQOO Neo 7 SE dorazí nejspíš v prosinci
2022-11-20T09:30:55+02:00
• 20. 11. 2022

Zdroj: iQOO

Několik na sobě nezávislých zdrojů odhalilo podrobnosti kolem modelu iQOO Neo 7 SE a v konečném výsledku je k dispozici téměř kompletní seznam specifikací. Výrobce by měl nejen tento přírůstek oficiálně představit nejdříve v příštím měsíci. Podle posledních zpráv se zařízení dostane v rámci segmentu střední třídy do vyšších řad.

Neztratí se v davu

Přední část má disponovat 6,78palcovým displejem AMOLED E5 od Samsungu, kterému dále náleží Full HD+ rozlišení nebo 120Hz obnovovací frekvence. Čipovou sadu Dimensity 8200 od MediaTeku uvnitř údajně doplní 8/12/16GB operační paměť RAM a 256/512GB úložiště na uživatelská data.

Vzadu hlavně vynikne hlavní fotoaparát s OIS technologií či 5 000mAh článek baterie podporující až 120W nabíjení. Mezi dalšími prvky výbavy se také ukáže skener otisků prstů přímo pod displejem a proděravěný otvor pro zatím neznámou selfie kamerku. V samotném základu poběží vlastní rozhraní Origin OS 3 postavené na nejnovějším systému Android 13.

Závěrem lze dodat, že vedle něj bude k vidění druhý model s názvem Neo 7 S, který by mohl být odlišen pouze jiným procesorem. Čínská firma ukáže obě novinky zřejmě během tiskové konference k příležitosti oficiálního představení telefonu iQOO 11.

iQOO Neo 7S 7SE 1324x1316x

iQOO Neo 7 S a 7 SE | Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat