Garmin představil hodinky se 70denní výdrží a solárním pohonem

Garmin představil hodinky se 70denní výdrží a solárním pohonem
2022-11-11T08:00:20+02:00
• 11. 11. 2022

Zdroj: Ian Usher (flickr)

Garmin opět uvedl na trh troje nové hybridní chytré hodinky spadající do kategorie odolných. Nová řada Garmin Instinct Crossover zní jako automobil, což je cílem, protože přesně popisuje, co produkty nabízí – analogově-digitální hodinky. 

Garmin Instinct Crossover

Nová řada je samozřejmě vybavena odolností proti nárazům, mají tedy certifikaci podle vojenského standardu MIL-STD-810. Můžete s nimi pobývat i v extrémních prostředích, přičemž potopit se s nimi budete moci do 10 ATM. Pokud jste dobrodruzi, tyhle produkty budou fakt pro vás. 

Kromě toho přichází řada Instinct Crossover s něčím, co Garmin nazývá RevoDrive Technology – automatická kalibrace hodinek tak, aby ukázaly přesný čas v případě významného dopadu během dobrodružství. Jelikož se jedná o hybridní hodinky, mají modely analogové ručičky překryté na digitálním displeji. Ručičky se pak vzdálí, když si chcete zobrazit podrobná data na displeji.

Garmin

Zdroj: AndroidAuthority

Model na solární pohon se nazývá Instinct Crossover Solar Edition. Garmin tvrdí, že výhodou je „nekonečná výdrž baterie“ v režimu úspory baterie. Hodinkám v podstatě nikdy nedojde šťáva pro standardní analogové funkce, jako je čas, datum a stopky. I při používání pokročilých funkcí slibuje Instinct Crossover Solar Edition až 70 dní výdrže baterie. Mezitím základní model Instinct Crossover bez solárního nabíjení slibuje téměř měsíc výdrže baterie a více než 110 hodin v režimu s GPS.

Řada nabízí také Tactical Edition s vyhrazenými funkcemi, jako je kompatibilita s nočním viděním, stealth režim, duální GPS, kill switch a další. Všechny modely samozřejmě pak poskytují sadu funkcí pro sledování zdraví a kondice. Patří mezi ně měření spánku, pokročilé sledování spánku, sledování stresu, srdeční frekvence, VO2 Max, Pulzní oxymetrie a další. Cena hodinek startuje na 499 dolarech (základní model). Solar a Tactical modely jsou dražší. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat