Dotekomanie.cz

Pixel Tablet přijde až příští rok, Google i tak opět láká

unnamed 2100x875x

Zdroj: Google

Google již jednou uvedl, že chystá představit nový tablet Pixel Tablet. Očekávali jsme, že se dočkáme oficiálního uvedení v rámci události, kde jsme se dočkali nových mobilů Pixel a hodinek Watch. Bohužel se tak nestalo a jen více poodhalil jeho design a také příslušenství.

Pixel Tablet

Google uvedl, že nový tablet bude mít dockovací stanici nazvanou Charging Speaker Dock. Ta se bude starat o nabíjení a také bude sloužit jako reproduktor. Tablet tak bude možné používat jako chytré zařízení do domácnosti, respektive takové centrum zábavy a ovládání ostatních zařízení.

Zdroj: Google

Společnost hodně vyzdvihla silné magnety na obou produktech, díky čemuž se nebude muset uživatel nějak soustřeďovat na to, jak tablet vložit na základovou stanici. Jednoduše se magnety postarají o zaklapnutí. Kromě toho Google dodal, že novinka bude poháněna procesorem Google Tensor G2, který je použit u nových mobilních telefonů.

Zdroj: Google

Tablet bude oficiálně dostupný až v roce 2023, ale nevíme, kdy přesně půjde do prodeje. Z toho, co nyní víme, je jasné, že je Pixel Tablet určen jen do domácnosti. Nebude mít podporu pro lokalizační služby a neočekáváme například NFC.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version