Huawei odhalil svůj Smart Screen v přenosné verzi

Huawei odhalil svůj Smart Screen v přenosné verzi
2022-10-04T15:00:08+02:00
• 4. 10. 2022

Zdroj: Huawei

Čínská společnost Huawei ukázala jeden nový přírůstek v podobě zařízení do chytré domácnosti. Dnešní novinku oficiálně poznáváme jako Smart Screen Portable Version, a jak už vychází ze samotného názvu, jde o chytrý displej v kompaktních rozměrech. Oproti ostatním v řadě jde právě o nejmenšího zástupce určeného jen na stůl.

Z jiného soudku

Zobrazovací panel má úhlopříčku 10,4 palce při 4K rozlišení, takže o kvalitní obraz nemusí být nouze. Osvědčení od TÜV Rheinland potvrzuje zvýšenou ochranu očí před modrým světlem. Vpředu také neschází senzor okolního světla na automatickou úpravu jasu nebo 8megapixelová kamerka pro videohovory. Pod displejem nelze přehlédnout masivní audiosystém integrovaný do hranaté základny, který dokonce umí 5tikanalový zvuk.

huawei smart screen portable version 3 2000x837x

Zdroj: Huawei

Paměťová konfigurace existuje pouze jedna, a to 4GB operační paměť RAM se váže k 64GB internímu úložišti. Výrobce dovnitř sice ještě dostal obrovskou 10 995mAh baterii, ale přesnou výdrž bohužel zatím neuvádí. Vše koneckonců podtrhuje možnost ovládání dalších chytrých doplňků v domácnosti přes rozhraní Xiaoyi Butler. Předprodej startuje od 20. října, do té doby snad již budeme znát konečnou cenovku. Následně do volného prodeje přejde až 31. října.

huawei smart screen portable version 2 2000x837x

Zdroj: Huawei

Zdroje: gagadget.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat