Vodafone: Bohatý výběr 5G telefonů a lokátor, který ohlídá cennosti i ratolesti komerční článek

Vodafone: Bohatý výběr 5G telefonů a lokátor, který ohlídá cennosti i ratolesti [komerční článek]
2022-08-09T14:14:08+02:00
• 1. 8. 2022

Vzávěru léta si Vodafone pro své zákazníky připravil rozšířenou nabídku cenově dostupných 5G telefonů od Motoroly, Samsungu nebo Xiaomi. Další ze srpnových novinek pak jistě potěší všechny, kdo mají věci rádi pod kontrolou. Lokátor od značky LAMAX totiž bez problémů ohlídá děti, domácí mazlíčky, nebo třeba zavazadla na letní dovolené. 

Motorola Moto G62 5G je u Vodafonu dostupná již od poloviny července. Má prostorový stereo zvuk a trojitý zadní fotoaparát s rozlišením až 50 Mpix. Nechybí ani podpora rychlých dat 5G a pro uživatelská data je připraveno až 64 GB. K dostání je za 4 977 Kč.

V srpnu se nabídka rozrostla o další cenově dostupné telefony s podporou rychlých dat. Nově zákazníci u Vodafonu pořídí například telefon Samsung Galaxy A13 5G, což je vůbec nejlevnější 5G model z dílny Samsungu. Má zadní fotoaparát se třemi objektivy a rozlišením až 50 Mpix a nabízí až 64 GB uživatelské paměti rozšiřitelné díky paměťové kartě o další 1 TB. Cena je 5 777 Kč.

Další přírůstek pochází o výrobce Xiaomi a je k dostání hned ve třech barevných variantách. Model Xiaomi Redmi 10 5G má displej IPS TFT a pro selfie obrázky je připraven přední fotoaparát 5 Mpix. Interní úložiště nabízí kapacitu až 128 GB. Stojí 5 977 Kč.

V nabídce nechybí ani Honor X8 5G s kvalitní fotosoustavou se třemi objektivy a rozlišením až 48 Mpix. Telefon kromě toho nabízí velkou operační (6 GB) a uživatelskou paměť (až 128 GB) a k dostání je ve dvou barevných provedeních. Cena je 6 477 Kč.

Za pouhých 3 977 Kč zákazníci mohou pořídit i základní model Huawei nova Y70, který se pyšní nejen velkým displejem, ale i nadprůměrnou kapacitou baterie – lze odhadovat, že její výdrž bude běžně dosahovat dvou i více dnů na jedno nabití.

Spolehlivý notebook a GPS lokátor

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 je novou verzí oblíbeného kompaktního notebooku a opět nabízí režim tabletu díky plně otočnému pantu a dotykovému displeji. Nechybí ani WiFi 6, FullHD kamera pro videohovory, čtečka otisku prstu nebo předinstalované nejnovější Windows 11 Home. K dostání je za 16 477 Kč.

Aby se zákazníci nemuseli bát o své školou povinné děti, čtyřnohé mazlíčky, kufry na dovolené nebo další důležité věci, doplňuje Vodafone nabídku o GPS lokátor značky LAMAX. Díky silné baterii vydrží až 10 dnů bez nabíječky a s voděodolností IP67 mu nevadí ani déšť. Pro sledování polohy slouží aplikace LAMAX Tracking dostupná pro systémy Android i Apple iOS. Cena je 1 481 Kč.

5G telefon se slevou i v srpnu

Na nové zařízení mohou zákazníci uplatnit výraznou slevu i během srpna. Pokud jim do oka padne některý z vybraných 5G telefonů, lze ho v rámci akční nabídky pořídit o 5 000 Kč levněji (v případě modelu Samsung Galaxy S22 pak dokonce se slevou 8 000 Kč). Kromě toho věrní zákazníci mají k dispozici celkem 15 telefonů za korunu a zbytek na splátky.

Výraznou slevu ale mohou věrní i stávající zákazníci získat i při nákupu ostatních telefonů, tabletů, televizorů, hodinek s eSIM/SIM, notebookům televizorů Sony či herních konzolí. Uplatnit ji lze ve čtyřech úrovních – 5000 Kč, 4 000 Kč, 3000 Kč a 2 000 Kč.

Sleva 5000 Kč platí při pořízení digitální Vodafone TV a pevného internetu společně s našimi tarify Neomezený Super, Neomezený Premium 5G s minimálním měsíčním plnění od 590 Kč na 24 měsíců. Zákazníci ji získají ke každému telefonnímu číslu. Více informací o podmínkách naleznete na webových stránkách.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat