Oppo Enco Buds 2 přichází do Česka s cenou pod tisíc korun aktualizováno

Oppo Enco Buds 2 přichází do Česka s cenou pod tisíc korun [aktualizováno]
2024-02-15T16:30:43+02:00
• 15. 2. 2024

Zdroj: Oppo

Aktualizováno 15. 2.

Sice je to již značná doba od uvedení sluchátek Oppo Enco Buds 2, ale až nyní se dostávají na český trh. K dispozici budou ještě tento měsíc za doporučenou cenu 979 Kč. K dispozici jsou v bílé barvě.

Původní článek 26. 8.

Společnost Oppo minulý týden uvedla svá nová a nejdostupnější bezdrátová sluchátka Enco Buds 2. Sluchátka byla zprvu uvedena pouze v Malajsii, ale nyní se dostávají i na další asijské trhy.

Nová cenově dostupná bezdrátová sluchátka Oppo Enco Buds 2

Sluchátka oproti svému předchůdci obdržela lepší baterii s kapacitou 40 mAh a dobíjecí pouzdro pak disponuje kapacitou 460 mAh. Sluchátka tak na jedno nabití vydrží až 28 hodin. Oppo Enco Buds 2 mají také lepší zvuk a to díky novému 10mm titanovému měniči. Nový zvukový ovladač by měl sluchátkům dodat lepší silnější, jasnější a hlubší zvuk. Zvukový efekt Enco Live Stereo Sound Effect, který nabízí tvorbu vlastních zvukových profilů jako například Bass Boost.

oppo enco buds 2 launch 843x843x

Zdroj: Gizmochina

Sluchátka jsou vybavena moderním Bluetooth 5.2, který nabízí vysokou stabilitu a nízkou latenci přenosu zvuku. Sluchátka jsou také vybavena funkcí AI Deep Noise Cancelation, který byla speciálně vyvinuta pro hovory a díky které protistrana uslyší mnohem zřetelněji, co říkáme. Sluchátka jsou také vybavena dotykovým ovládáním, které umožní ovládat přehrávání hudby, ovládání hlasitosti nebo fotoaparátu. Jedinou nevýhodou je absence funkce ANC pro aktivní potlačení šumu. Ale tato funkce u sluchátek s cenovkou 30 USD není příliš běžná.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat