Dotekomanie.cz

Lákavá SIM se 100 GB jen za 300 Kč měsíčně bude dostupná jen do 22. srpna

bruce mars FWVMhUa wbY unsplash 5900x3933x

Fotka od bruce mars z Unsplash

O2 se vytasilo před dvěma lety s nabídkou 100 GB FUP za pouhých 300 Kč měsíčně, a znovu před rokem. Mnozí zájemci na tuto akci jen vzpomínají a ostatní nabídky hodnotí právě podle této. O2 se sice snažilo lákat na další akce v rámci projektu Datamanie, ale nic se nerovnalo právě té první nabídce. Sice zde máme například kolem hranice 300 Kč alternativu od Vodafonu, ale zde je FUP značně nižší. Na druhou stranu se nabízí neomezené volání a SMS zprávy. Pak je zde ještě T-Mobile s levnější nabídkou. Ta je srovnatelná s tím od Vodafonu, jen má o 05 GB menší FUP. I tak pro dataře nejlépe vyjde právě oprášená předplacenka od O2.

„Zákazníci ji mohou využívat nejen ve svých mobilech, ale vložit ji mohou i do jiných zařízení, například notebooků. Díky tomu už nemusí být otrokyveřejnýcha ne vždy dobře zabezpečenýchwi-fisítí třeba v kempech nebo hotelech,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

100 GB za 300 Kč

Tentokrát je nabídka omezena jen do 22. srpna tohoto roku nebo do vyprodání zásob. Bohužel nevíme, kolik SIM karet je k dispozici. Limituje objednávku na 3 kusy na jednoho zákazníka. Kartu je potřeba aktivovat do 31. 12. 2023 a je nutné mít 300 Kč v kreditu, abyste dostali dalších 100 GB na 30 dnů. Zde je výhodnější si nastavit automatické dobíjení z platební karty.

Zdroj: O2

Tato speciální předplacenka je bez jakýchkoliv závazků. Cena volání je zde trochu netradiční. Za 15 Kč můžete volat celý den do všech sítí. Jedna SMS zpráva vás vyjde na 2 Kč. Samotná karta ale funguje bez omezení jen v České republice. Pokud byste měli o ni zájem, můžete si ji pořídit na stránce datamanie.o2.cz.

„Nejrychleji dorazí, pokud ji zákazník zaplatí rovnou platební kartou. V takovém případě dorazí i zcela zdarma. Při platbě dobírkou je potřeba připočítat ještě 59 Kč,“ říká Cieslarová

FAQ

Kolik SIM karet si můžu objednat?

Za jak dlouho mi karta dorazí?

Jak kartu zapnu a co všechno umí?

Co se stane po 30 dnech?

Bude mi karta fungovat i v zahraničí?

Zdroj: twitter.com

Exit mobile version