YouTube Premium dostává program Doporučení

YouTube Premium dostává program Doporučení
2022-07-01T16:36:52+02:00
• 2. 7. 2022

Zdroj: Youtube

Youtube již nějakou dobu nabízí placenou verzi, která nabízí videa bez reklam, možnost stahování do zařízení, sledování s vypnutou obrazovkou a také Youtube Music. Zde je cena stanovena na 179 Kč za měsíc, což může být v letmém porovnání s podobnými službami trochu více, ale když vezmete v potaz, že dostáváte dvě služby najednou, tak se jedná o zajímavou nabídku. Youtube ale nyní zavádí program získávání odměn za doporučení, tzv. referral program.

Měsíce zdarma

Pro každého nového zájemce vždy čeká nějaký bonus nebo lákadlo. V případě Youtube Premium se nabízí 1 měsíc zdarma na vyzkoušení, pak nabíhá standardní cena. Youtube nově spouští systém doporučení, v rámci kterého může nový předplatitel dostat 3 měsíce na vyzkoušení za cenu 0,99 dolarů.

Aplikace nabízí vygenerování speciální webové adresy, která slouží pro nového předplatitele. Pakliže ji využije a vyzkouší Youtube Premium, tak původní uživatel, který si nechal vygenerovat URL, dostane jeden měsíc zdarma. Tedy následující měsíc nebude muset platit. Youtube se ale pojistil, aby nedocházelo k vytváření falešných účtů. Zájemce musí mít účet vytvořený před 1. květnem tohoto roku. Samotná akce platí do 31. května 2023. Maximálně lze získat slevy na 12 měsíců.

YouTube Premium referral 2 1440x3120x

Zdroj: 9to5google (se souhlasem)

V tuto chvíli Youtube uvádí, že je tato nabídka, respektive systém odměňování k dispozici jen ve vybraných zemích, přičemž seznam se může měnit. Bohužel nikde není seznam zveřejněn. Jestli je služba v Česku, nebo se teprve plánuje její spuštění, v tuto chvíli nevíme.

Zdroje: 9to5google.com, youtube.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat