Odolné Apple Watch s robustní konstrukcí a větším displejem možná již letos

Odolné Apple Watch s robustní konstrukcí a větším displejem možná již letos
2022-07-09T15:00:47+02:00
• 9. 7. 2022

Zdroj: PhoneArena

O tom, že Apple plánuje uvést odolnou verzi chytrých hodinek Apple Watch, se již nějakou dobu ví. Nyní, podle informací od agentury Bloomberg, získáváme bližší náhled na to, jak by hodinky mohly vypadat.

Nové odolnější Apple Watch 8 od Applu

Odolný model Apple Watch by měl přijít nejen s robustnějším kovovým tělem, ale také s větším displejem. Mluví se o tom, že by hodinky měly obdržet displej s úhlopříčkou 1,99 palců a jeho rozlišení by mělo činit 410 x 502 pixelů. Podle dostupných informací by měly být hodinky vyrobeny z odolnějšího materiálu, který by měl nahradit hliník. O tom, jaký materiál by měl být konkrétně použit, zatím nejsou žádné informace. Může se ale jednat o ocel, nebo titan. S ohledem na větší rozměry by hodinky mohly rovněž obdržet baterii s větší kapacitou, která by zajistila více energie v extrémnějších podmínkách.

rugged apple watch series 8 2000x1000x

Tak by mohly vypadat odolné Apple Watch 8; Zdroj: 9to5mac

Ruku v ruce s odolnou verzí se také objevují další informace o novém modelu Apple Watch 8, které by si měly zachovat stejný design a velikost displeje, jako je tomu u stávajících Apple Watch 7. Tou hlavní novinkou, kterou by nový model měl přinést, má být snímač tělesné teploty, jenž by měl být i součástí odolné verze. Nové Apple Watch by také měly získat nový procesor S8. Levnější varianta Apple Watch SE by pak měly obdržet rychlejší procesor, design by měl zůstat stejný. Nové modely hodinek Apple Watch by měly být oznámeny klasicky s uvedením nových iPhonů 14.

Zdroje: 9to5mac.com, bloomberg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat