iQOO 9T se ukáže ještě tento měsíc

iQOO 9T se ukáže ještě tento měsíc
2022-07-13T15:00:03+02:00
• 13. 7. 2022

Zdroj: iQOO

Konec tohoto měsíce bude patřit mobilní značce iQOO, pod kterou poznáme další novinku v podobě telefonu nesoucí označení 9T. V poslední době na veřejnost uniká čím dál více specifikací, kde se dokonce zdroje nezávisle potvrzují. Nicméně velký otazník visí nad celkovým zpracováním zařízení, protože podoba zatím ještě zůstává pod pokličkou.

Zamíchá kartami

Do přední části mají nasadit 6,78palcový AMOLED displej E5 z dílny Samsungu, k němuž připojí QHD+ rozlišení, technologii LTPO 2.0 nebo 120Hz obnovovací frekvenci. Do vnitřní šasi samozřejmě dorazí čipová sada Snapdragon 8+ Gen 1 od Qualcommu a k tomu dvě paměťové verze (8 GB + 128 GB/12 GB + 256 GB). V obou případech údajně platí RAM typu LPDDR5 a úložiště UFS 3.1.

Záda ponesou 50megapixelový objektiv GN5, který hlavně nabídne speciální noční režim fungující v reálném čase. Nastavení ostatních snímačů nebylo doposud upřesněno. Do celkové kvality fotografií či displeje jednoznačně promluví vlastní čip V1+, jehož služeb již využil třeba model Vivo X80 Pro. Nekompletní seznam podtrhuje technologie rychlého 120W nabíjení. Další podrobnosti by měly přicházet během následujících dnů, kdy se snad přidají první fotografie a očekávané prodejní ceny.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat