Spotify přináší zobrazení aktivity přátel do své mobilní aplikace

Spotify přináší zobrazení aktivity přátel do své mobilní aplikace
2022-06-26T15:00:47+02:00
• 26. 6. 2022

Zdroj: Dotekománie

Spotify nabízí několik socialních funkcí ve své desktopové aplikaci. Patří mezi ně například sdílení seznamu skladeb, nebo také můžeme v pravém postranním panelu vidět aktivitu našich přátel. Tyto funkce budou nyní dostupné i v mobilní aplikaci.

Do aplikace Spotify míří funkce aktivita přátel

Sociální prvky by do mobilní aplikace měly dorazit s novou funkcí Community. Tato funkce prozatím nepřináší nic nového kromě toho, že přenáší zobrazení aktivity přátel do mobilní aplikace. Nová sekce v mobilní aplikaci by kromě zobrazení aktivity vašich přátel měla také nabízet různí aktualizace veřejných seznamů skladeb, které sledujeme. V nové sekci uvidíme to, co naši přátelé právě poslouchají, nebo také jejich aktuální výběr skladeb.

spotify community 462x1000x

Zdroj: 9to5google

Novinka zatím není dostupná pro všechny, nicméně pakliže si ji chcete alespoň vyzkoušet, stačí se přihlásit do služby Spotify přes Safari v systému iOS a v prohlížeči zadat do adresního řádku spotify:community, nicméně zatím stránka není úplně funkční. Jsme zvědaví, zdali tímto krokem dojde k většímu sociálnímu ladění této hudební služby. Vzhledem k velké komunitě uživatelů se nabízí právě to, aby Spotify sloužila také jako sociální síť.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat