Smartphone Honor x7 – prémiový telefon s 6nm procesorem placený článek

Smartphone Honor x7 – prémiový telefon s 6nm procesorem [placený článek]
2022-06-16T17:21:29+02:00
• 2. 6. 2022

Smartphone Honor x7 s operačním systémem Android byl uveden na trh v květnu. Smartphone Honor x7 je jedním z nejlepších na světě. Má několik výkonných motorů, které lze nastavit tak, aby fungovaly v různých situacích. Honor Smartphone X7 využívá novou technologii. Jde o pokročilý operační systém, který jiní výrobci používají. V Honor Smartphone X7 je zabudován duální fotoaparát. Je to jedna z nejdůležitějších funkcí, na kterou se těšíme. Honor Smartphone X7 má také snímač otisků prstů, ostrý displej a další. Další informace o smartphonu Honor x7 naleznete na Wiki pro smartphone Honor x7.

HONOR Play 30 Plus 5G Featured A min 4000x2250x

Honor Smartphone x7: zcela nový zážitek

Honor uvede svůj nejnovější smartphone na trh v květnu tohoto roku. Jedná se o Honor X7. Displej s 6,74″ poskytuje opravdu veliký prostor pro zobrazení multimédií. Kromě obrovské obrazovky je poháněn inovativním duálním fotoaparátem s 48 MPx. Honor představil svůj nejnovější smartphone, který je poháněn Snapdragonem 680 od Qualcommu. Snapdragon 680 je nabízen jako vynikající volba pro smartphony střední třídy. Honor X7 disponuje velkorysou kapacitou baterie o 5000 mAh baterií s 22,5W nabíjením.

kv pc 1920x1083x

Honor Smartphone x7: Průlomové zařízení

Honor Smartphone X7 je cenově dostupný telefon. Má elegantní vzhled a pěkné rozlišení obrazovky. Je vybaven vysoce kvalitními fotoaparáty, díky kterému pořízené fotografie vypadají úžasně. Telefon má elegantní hliníkové tělo, které je skvělé pro ty, kteří chtějí vyniknout v davu. Telefon je dodáván v pěti různých barvách, ze kterých si můžete vybrat. Telefon má také skvělou výdrž baterie, která vám umožní zůstat několik dní bez nabíjení.

honor x7 1656x801x

Pokud se chcete o Honor Smartphone X7 dozvědět více, klikněte sem na Honor smartphone X7.

Honor Smartphone X7 přináší působivější uživatelský zážitek

Honor zintenzivnil svou hru s Honor X7, smartphone, který překonává téměř všechny aspekty. Dodává se s výkonným procesorem, který uživatelům poskytuje ty nejlepší zážitky při každodenních činnostech. Smartphone je vybaven duálním fotoaparátem, který zajišťuje, že získáte fotografie nejvyšší kvality. Honor X7 je dodáván s velkou baterií, která při běžném používání vydrží celý den. Dodává se také se snímačem otisků prstů, který odemyká bleskově! Honor X7 je za cenu výjimečný smartphone a nemůžete s ním šlápnout vedle. Smartphone Honor X7 přichází s ultra výkonným procesorem Qualcomm Snapdragon 680 a velice dobrým grafickým procesorem Adreno 610.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat