Motorola Moto RAZR 2022 se ukazuje v upoutávce aktualizováno

Motorola Moto RAZR 2022 se ukazuje v upoutávce [aktualizováno]
2022-07-22T16:30:34+02:00
• 22. 7. 2022

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 22. 7.

Společnost Motorola zveřejnila na čínské sociální síti Weibo informaci, že nový smartphone Razr se představí již 2. srpna společně s dalším mobilem. Mělo by se jednat o model X30 Pro. Vzhledem k tomu, že všechny zveřejněné informace byly na čínských sociálních službách, odhadujeme, že globální představení bude až později, možná v září nebo říjnu.

Aktualizováno 12. 7.

Samotné uvedení nového ohebného smartphonu od Motoroly se blíží, což dokazuje další uniklé video, tentokrát jde o upoutávku. Z ní se mimo jiné dozvídáme, že se mobil bude jmenovat Motorola Moto Razr 2022.

Aktualizováno 25. 5.

Den po potvrzení, že nový ohebný mobil od Motoroly dostane nejnovější procesor se objevuje velmi krátké video tohoto mobilu. Zde je konkrétně vidět, že tentokrát bude kamera umístěna v otvoru v displeji na vnitřní straně. Také jde vidět na malou chvíli rozsvícení vnějšího displeje.

Aktualizováno 24. 5.

Motorola krátce po představení nejnovějšího procesoru od Qualcommu uvedla na sociálních sítích, že se brzy dočkáme mobilu s tímto SoC. Sice samotný obrázek nemá moc textu, ale jde z něj pochopit, že se bude jednat o další generaci ohebného mobilu Razr. Konečně se tak plnohodnotně dostane do nejvyšší ligy i po stránce specifikací.

motorola snapdragon 8 gen 1 foldable teaser 1080x1440x

Zdroj: Motorola

Původní článek 14. 5.

Motorola je jednou z mála firem, která přinesla na trh mobil s ohebným displejem. Novinku Razr pojala ale v retro režimu, jelikož se jedná o véčko a odkaz na dříve populární model. V minulém roce ale nepřišel nástupce, ten se objeví až letos. Nyní se konečně objevuje na fotografiích.

Motorola Razr 5G přijde na 39 990 Kč [aktualizováno]

Nový Razr

Už ze samotných fotek jde vidět dvě hlavní změny. Vnitřní strana nebude mít větší výřez v displeji. Kamera bude umístěna v otvoru, díky čemuž bude zobrazovací panel více symetrický. Co se týče hlavních foťáků, tak tentokrát zde budou dva a budou vychýleny na stranu. Původní model měl jen jeden a byl spíše na středu zařízení.

Maven CLI 1080x1117x raz 720x950x

Zdroj: 91mobiles (se souhlasem)

Dokonce se dozvídáme specifikace senzorů. Jako hlavní poslouží 50MPx foťák, kterému bude sekundovat 13MPx ultra širokoúhlý snímač. Vnitřní strana bude mít 32MPx senzor. Co se týče hlavního displeje, bude se samozřejmě jednat o FOLED panel s Full HD+ rozlišením. O vnějším panelu zatím nemáme informace, ale asi bude o něco větší.

Dle dostupných informací budou k dispozici dvě verze, co se týče použitého procesoru. Základní má nabídnout Snapdragon 8 Gen 1 a vylepšený pak Snapdragon 8 Gen 1+. Je ale docela možné, že se na trh nakonec dostane jen jedna varianta. K představení by mělo dojít v létě a prodej pak bude zahájen v červenci nebo srpnu.

Zdroje: 91mobiles.com, 9to5google.com, twitter.com, androidheadlines.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat