iQOO dokončuje model Z6 ve 4G verzi

iQOO dokončuje model Z6 ve 4G verzi
2022-04-22T20:22:47+02:00
• 23. 4. 2022

Zdroj: iQOO

Čínská značka iQOO a její 6. generace řady Z se zanedlouho rozšíří o zástupce s označením Z6 4G. Jak vychází již ze samotného názvu,  v podstatě půjde o březnový model Z6 bez podpory sítí 5. generace. Nejnovější únik přibližuje téměř kompletní seznam výbavy s tím, že původní vzhled zůstane pravděpodobně zachován.

Tahákem rychlé nabíjení

Výrobce hodlá nasadit 6,4palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlišením, pod který se usadí čipová sada Snapdragon 680 od Qualcommu a tři paměťové konfigurace. K 4/6/8GB operační paměti RAM napojí 128GB interní úložiště. Podpora paměťových microSD karet by mohla být ponechána podle vzoru 5G varianty.

Baterie dostane kapacitu 5 000 mAh ve spojení s 44W nabíjením, které nebývá dobrým zvykem u cenově dostupnějších zařízení. Vpředu se ještě ukáže 16megapixelová selfie kamerka, zatímco záda ponesou dva objektivy fotoaparátu – hlavní 50MPx + 2MPx makro objektiv.

Výpis uzavírá boční skener otisků prstů, platforma FunTouchOS 12 nad systémem Android 12 či dvě barevné verze (černá, modrá). K oficiálnímu oznámení zřejmě dojde ve středu 27. dubna během tiskové konference, kde chtějí hlavně odhalit Z6 Pro 5G. Cena u iQOO Z6 4G nemá překračovat hranici 200 dolarů (tj. cca 4 492 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat