iQOO 9 SE doplní současnou dvojici

iQOO 9 SE doplní současnou dvojici
2022-02-07T11:30:22+02:00
• 7. 2. 2022

Zdroj: iQOO

Mobilní značka iQOO spadající pod křídla společnosti Vivo zanedlouho přinese 3. přírůstek do 9. generace, která byla oznámena teprve začátkem letošního roku. Vedle iQOO 9 a iQOO 9 Pro by se měl postavit model iQOO 9 SE. Poslední zprávy přibližují pouze hlavní prvky ze seznamu výbavy. Přesná podoba telefonu je zatím velkou neznámou.

Uspokojí nad míru

Součástí úniku je 6,62palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Pod ním navíc ukryjí skener otisků prstů. Výkonnostní stránku bude údajně zastupovat čipová sada Snapdragon 888 od Qualcommu podporující 5G sítě. Ostatní hardware není ještě upřesněn, ale minimálně 8GB paměť RAM nebo 256GB úložiště by dávalo smysl. Podle svých předchůdců může chybět slot pro microSD kartu.

Konfiguraci zadních fotoaparátů bohužel neznáme, ale alespoň lze očekávat trojici snímačů. Uživatelským prostředím bude doprovázet nejnovější verze operačního systému Android 12, nad kterou samozřejmě postaví vlastní rozhraní FunTouch OS, Origin OS či IQOO UI. Ve výpisu výbavy bychom se měli také dočkat funkce dual-SIM, NFC technologie, USB-C portu a až 120W nabíjení. Nakonec prodejní cena po přepočtu má atakovat hranici kolem 10 000 Kč.

iQOO 9 SE 2714x1696x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat