Speciální akce: gigabitový internet od Vodafonu se zvýhodněnou cenou napořád sponzorovaný článek

Speciální akce: gigabitový internet od Vodafonu se zvýhodněnou cenou napořád [sponzorovaný článek]
2022-02-16T06:30:07+02:00
• 15. 2. 2022
1

V dosahu stabilního a spolehlivého pevného internetu od Vodafonu je 99 % českých domácností i firem a 1,6 milionu z nich se může připojit bleskovou rychlostí 1 Gb/s. Tu lze nyní získat už napořád za zvýhodněnou cenu. Superrychlý Gigabit internet od Vodafonu dokáže nyní i v budoucnosti s přehledem připojit domácnost včetně všech jejích členů stejně jako celou firmu. Zvýhodnění ale čeká na zákazníky také u ostatních rychlostí připojení počínaje 50 Mb/s.

Podle aktuální studie Češi v síti od společnosti Kantar CZ plánuje posílit svoje internetové připojení 22 % českých domácností. Není divu, domácnosti stále suplují funkci kanceláří při home officu, školních tříd při distanční výuce nebo kinosálů při sledování filmů na streamovacích službách. Díky nové kampani Vodafonu je ke zrychlení internetu nyní ideální příležitost a Vodafone tak znovu naplňuje svou strategii digitalizovat Česko.

„V době, kdy slyšíme o inflaci, máme pro zákazníky dobrou zprávu. Jde o dlouhodobou garanci výhodnější ceny. Zvýhodnění může nyní získat každý, kdo si pořídí náš pevný internet,“ říká nedávno jmenovaná viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky Zohar Weitz. Špičková rychlost 1 Gb/s od Vodafonu dokáže spolehlivě připojit – nyní i v budoucnosti – k internetu celou domácnost včetně všech jejích členů, kteří nemusí přemýšlet o tom, jestli konektivita unese třeba souběžné videohovory.

Rychlost připojení 1 Gb/s dosud stála 899 korun měsíčně a k tomu stokorunový pronájem modemu. Nyní lze stejné připojení získat za 699 korun, tedy se zvýhodněním 200 korun, které Vodafone bude napořád garantovat. „Pro zákazníky to znamená, že pokud využijí aktuální nabídku, budou mít napořád pro připojení 1 Gb/s jisté zvýhodnění nejméně 200 korun měsíčně,“ vysvětluje Zohar Weitz.

Vodafone Gigabit internet 2022 modem 3161x4607x

Modem, který si poradí i s patrovými domy

Rychlost připojení 1 Gb/s Vodafone nabízí pro více než 1,6 milionu domácností a firem, žádná jiná společnost se nemůže pochlubit tak rozsáhlým pokrytím s tak vysokou rychlostí připojení.

Pro nejvyšší rychlost připojení je potřeba speciální modem Vodafone Station, jehož pronájem stojí 100 korun měsíčně.  Vodafone Station má výkonný Wi-Fi router a při pokrývání domácnosti si poradí s patrovými domy i nejzazšími zákoutími.

Benefit i pro další rychlosti a stávající zákazníky

Trvale garantovaný benefit mohou využít i zákazníci s nižšími rychlostmi připojení, a to už od 50 Mb/s. Získají tak už natrvalo zvýhodnění 10 % měsíčně. Samozřejmě do té doby, dokud se sami nerozhodnout využít jinou nabídku.

Aktuální kampaň Vodafonu nezapomíná ani na stávající zákazníky, pro ně platí obvyklé podmínky: nevyužili v posledním půlroce jinou akční nabídku a svoji rychlost připojení musí navýšit. Akce je platná od 15. února do 15. března 2022.

Firmy zvýší produktivitu a budou mít spokojenější klienty

Zvýhodnění Vodafone aktuálně nabízí také firemním zákazníkům. Pevný internet Kabel 1 Gb/s vyjde na 790 korun měsíčně (plus stokorunový pronájem modemu), dosud byla cena o více než 200 korun vyšší. Firemní tarify obsahují i prémiovou péči, pevnou IP adresu a aplikaci CyberWall, díky které budou data uživatelů v bezpečí.

„Gigabitový internet od Vodafonu může firmě přinést například nárůst produktivity díky bleskurychlému stahování a nahrávání dat i rychlé výměně dat mezi pobočkami, dodavateli nebo zákazníky. Přináší také efektivní spolupráci přes videokonference s kolegy, podobně jako umožňuje pohodlnější práci s aplikacemi v cloudu, příkladem může být Microsoft Office 365. Nespornou výhodou je i rychlá doba odezvy pro online nástroje a tím pádem lepší zákaznická zkušenost,“ říká Veronika Brázdilová, viceprezidentka Vodafonu pro firemní zákazníky.

Dalším benefitem pouze pro firemní zákazníky je Vodafone Digiakademie zdarma – jde o kurzy online marketingu, které podnikatele i menší firmy naučí, jak zvýšit povědomí o podniku nebo jak pracovat s cílovou skupinou. I firemní zákazníci mohou sáhnout u ostatních druhů připojení (od 50 Mb/s) po zvýhodnění 10 %. Více na www.vodafone.cz/podnikatele/internet.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Radek Svoboda

18. 2. 2022, 5:20

Vodafon station funguje na wifi 5, jelikoz uz je dnes standard 6 ci 6e a zacina se ze 7, tak bych ho vykonym nenazval.
Zapomeli jste uvest ze kdo nema optiku, tudiz jen telefonni draty muze zakoupit jen 100Mb draze nez 1G, takze nabidka neni pro vsechny, ale jen 10% populace ve velkomestech

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat