Nokia uvádí sluchátka Go Earbuds 2+ a 2 Pro

Nokia uvádí sluchátka Go Earbuds 2+ a 2 Pro
2022-02-18T13:30:46+02:00
• 18. 2. 2022

Zdroj: Nokia

Dvojice levných sluchátek vychází pod značkou Nokia, která mezi sebou sdílí většinu vlastností včetně vzhledu. Výrobce jim dal jména Go Earbuds 2+ a Go Earbuds 2 Pro. Novinky byly oficiálně představeny během tiskové konference, kde došlo také k odhalení telefonů G11 a G21. Bezdrátová sluchátka rovnou míří do prodeje, přičemž dostupnost v Česku prozatím neznáme.

Jen do počtu

Dovnitř se dostal 10mm zvukový měnič, který si rozumí jen se základní technologií ENC (potlačení okolního hluku). Komunikace probíhá přes funkci Bluetooth 5.2 a ke všemu přináší podporu rychlého párování. Konstrukce získala certifikaci odolnosti IPX4, takže potu nebo stříkající vodě během tréninku odolají bez větších problémů. Oba modely mají dotykové plošky pro ovládání nejen hudebního ovladače.

Pro 1535x863x Pro 1535x690x

Nokia Go Earbuds 2 Pro | Zdroj: Nokia

Každé sluchátko nese 40mAh baterii a dodávané nabíjecí pouzdro s USB-C vstupem obsahuje 300mAh článek. V každém případě dohromady zvládnou hrát až 24 hodin. Jediným rozdílem je přítomnost herního režimu u verze Pro přinášející nízkou latenci zvuku. U všech prodejců budou na výběr dvě barevné varianty – bílá, černá. Za Go Earbuds 2+ zaplatíte zhruba 855 Kč, zatímco Go Earbuds 2 Pro po přepočtu stojí cca 962 Kč.

plus 1535x690x PLus 2 1535x863x

Nokia Go Earbuds 2+ | Zdroj: Nokia

Zdroje: nokia.com, nokia.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat