Redmi dokončuje Note 11 Pro bez podpory 5G

Redmi dokončuje Note 11 Pro bez podpory 5G
2022-01-22T23:47:47+02:00
• 23. 1. 2022

Zdroj: GSMArena

Společnost Xiaomi neuhlídala informace kolem mobilní novinky, která bude součástí řady Note 11 pod samostatnou značkou Redmi. V současnosti některé modely mají světový debut za sebou a dalším zástupcem se stane telefon s názvem Note 11 Pro 4G. Z pohledu specifikací si část výbavy převezeme od modelu Note 11 5G.

Dostatečně atraktivní

Volný prostor vpředu u dnešního přírůstku dostane 6,6palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Selfie snímky půjdou pořizovat 16megapixelovou kamerkou, kterou zřejmě umístí do proděravěného otvoru nahoře uprostřed. O hlavní výkon se postará čipová sada Helio G96 od MediaTeku. K ní připojí 6/8GB operační paměť RAM nebo 64/128GB interní úložiště.

Zadní stranu obsadí čtveřice fotoaparátů (108 + 8 + 2 + 2 MPx) a baterie s kapacitou 5 000 mAh, která má podporovat rychlé 67W nabíjení. Po softwarové stránce se ukáže vlastní rozhraní MIUI 13 vycházející z operačního systému Android 11. Nebylo by od věci, kdyby Redmi po vzoru Note 11 5G ještě přidalo boční čtečku otisků prstů či technologii NFC. Čínský výrobce na nejbližší dny chystá tiskovou konferenci, kde může dojít k oficiálnímu představení.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat