Projektor Samsung The Freestyle přichází na český trh aktualizováno

Projektor Samsung The Freestyle přichází na český trh [aktualizováno]
2022-01-20T11:30:39+02:00
• 20. 1. 2022

Zdroj: Samsung

Aktualizováno 20. 1.

Po dvou týdnech Samsung ohlašuje příchod projektoru The Freestyle na český trh. Cena byla nastavena na 24 490 Kč. Navíc od 20. ledna do 13. února lze získat outdoorové pouzdro a 90denní garanci vrácení peněz zdarma. Cena pouzdra je 1 490 Kč.

Původní článek 7. 1.

Veletrh CES2022 chrlí jednu novinku za druhou. Tento velký technologický svátek je příležitostí pro značky z oblasti spotřební elektroniky uvést své nové produkty. Na veletrhu samozřejmě nesmí chybět ani takový velikán, jakým je společnost Samsung.

Chytrý projektor The Freestyle od Samsungu zabaví ať jste kdekoliv

Ten mimo jiné uvedl zcela nové promítací a zábavní zařízení The Freestyle. Toto zařízení je dle Samsungu určeno především pro generaci Z a mileniály. Toto zařízení neplní pouze funkci projektoru, ale umí také fungovat jako chytrý reproduktor, nebo „náladové“ osvětlení. Zařízení má kompaktní rozměry a jeho váha činí pouhých 830 gramů , takže je snadno přenositelný a lze jím proměnit jakýkoliv prostor na malý kinosál. Díky otočnému mechanismu, který dokáže zařízení natáčet až o 180°, je promítání možné prakticky prakticky kdekoliv – na stole, na podlaze, , na stěně, nebo na stropě.

SP LSP3BLAXZA 007 R Pers Tilted 3000x2000x SP LSP3BLAXZA 005 Top 3000x2000x SP LSP3BLAXZA 010 L Pers Tilted2 3000x2000x SP LSP3BLAXZA 003 R Side 3000x2000x

Zdroj: Samsung

The Freestyle je unikátní projektor zkonstruovaný s ohledem na maximální všestrannost a flexibilitu, aby vycházel vstříc měnícímu se životnímu stylu,“ říká Simon Sung, výkonný viceprezident a vedoucí obchodního a marketingového týmu Visual Display Bussiness společnosti Samsung Electronics. „Nabízí zábavu v libovolném prostředí a podmínkách přesně podle momentálního přání a nálady uživatelů.“

The Freestyle Lifestyle 01 Main 5568x3712x

Zdroj: Samsung

Přenosný projektor The Freestyle disponuje funkcemi pro plně automatické vyrovnávání a korekci lichoběžníkového zkreslení, které zajišťují špičkové technologie. Obraz tak lze přizpůsobit prakticky jakémukoliv povrchu v libovolném úhlu, takže obraz je vždy dokonale proporcionální. Aby byl obraz vždy perfektně ostrý, je zařízení vybaveno automatickým zaostřováním, které dokáže zajistit ostrost až do velikosti 100 palců.

The Freestyle Lifestyle 03 5568x3712x

Zdroj: Samsung

Freestyle je vybaven dvojitým pasivním akustickým reproduktorem pro věrné zdůraznění basů. Zvuk proudí do všech směrů kolem projektoru, takže při sledovávání filmu nebude nikdo ochuzen o plnohodnotný zážitek. Zařízení je možné kromě napájení ze zásuvky možné také nabíjet z externího elektrického zdroje energie s podporou rychlého nabíjení standardu USB-PD s výkonem 50 W/20 V, nebo vyšším což je výhodné všude tam ,kde není možné zařízení napájet z elektrické zásuvky.

Pokud zařízení The Freestyle nebudete zrovna využívat jako projektor, můžete jej použít jako generátor náladového osvětlení, nebo jako chytrý reproduktor, který dokáže analyzovat hudbu a podle ní přizpůsobit vizuální efekty. Ty lze promítat na zeď, na podlahu, nebo na jiné povrchy. The Freestyle rovněž nabídne služby, kterými disponují chytré televizory. Má vestavěné streamovací služby a funkce pro zrcadlení a casting, které jsou kompatibilní se systémy Android a iOS.

The Freestyle Lifestyle 08 5568x3712x

Zdroj: Samsung

Je to první přenosný projektor v této kategorii, který získal certifikaci hlavních světových partnerů nabízejících přímý přenos mediálního obsahu (OTT), aby si ho diváci mohli vychutnat v maximální kvalitě. Navíc ho můžete spárovat s chytrým televizorem Samsung (série Q70 a vyšší) a přehrávat i běžné TV vysílání, a to i když je televizor vypnutý. Je také prvním projektorem, který obsahuje dálkové hlasové ovládání (FFV), což uživatelům umožňuje zvolit si své oblíbené hlasové asistenty pro bezdotykové ovládání zařízení.

V České republice bude možné chytrý projektor The Freestyle předobjednat od 17. ledna . Začátek prodeje je pak očekáván během února 2022. Předregistrace je možná již nyní na stránkách společnosti Samsung.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat