Lenovo chystá herní tablet Legion Y700 aktualizováno

Lenovo chystá herní tablet Legion Y700 [aktualizováno]
2022-01-09T18:00:22+02:00
• 9. 1. 2022

Zdroj: Lenovo

Aktualizováno 9. 1.

Ještě si budeme muset počkat na představení herního tabletu Lenovo Legion Y700. Původně jsme očekávali, že novinka nabídne nejnovější procesor od Qualcommu z nejvyšší řady, ale nakonec tento tablet bude mít Snapdragon 870. Ten nabízí dostatek výkonu i na dnešní dobu, navíc je levnější, takže společnost může investovat do jiných specifikací. Lenovo ještě jednou potvrdilo specifikace kolem displeje, který bude mít 120Hz frekvenci a 8,8palcovou úhlopříčku. Bohužel další detaily nejsou k dispozici. Na druhou stranu Lenovo sdílelo další propagační fotografie tohoto tabletu. Tablet bude zřejmě představen se smartphonem Legion, který se také připravuje.

Lenovo Legion Y700 2 750x373x Lenovo Legion Y700 1500x755x

Zdroj: Lenovo via Androidpolice

Původní článek 24. 12.

Herní značka Legion od společnosti Lenovo bude zanedlouho zahrnovat také tablet, který byl právě odhalen na oficiálním plakátu. Čínský výrobce už dříve potvrdil, že zařízení má zařazeno v plánech pro nadcházející období. Dnešní zpráva přibližuje jeho designové zpracování a jen část specifikací. Novinku v obchodech poznáme pod názvem Legion Y700.

Hráči v pozoru

Přední část by měl zabrat poměrně kompaktní displej s úhlopříčkou 8,8 palce při rozlišení 2 560 x 1 600 pixelů. Zmínku si zaslouží i 120Hz obnovovací frekvence, 100% barevný gamut DCI-P3 nebo technologie Dolby Vision. Tablet nemá po všech stranách stejné tlusté rámečky. Zřejmě pro pohodlnější držení ve vodorovné poloze.

Legion Y700 2 820x1093x

Zdroj: Gizmochina.com

Vzhledem k hernímu zaměření lze očekávat nasazení výkonného procesoru a největší smysl by dávala nejnovější čipová sada Snapdragon 8 Gen 1 z dílny Qualcommu. K tomu minimálně 12GB operační paměť RAM či 256GB interní úložiště. Záda ponesou pouze jeden neupřesněný objektiv fotoaparátu s přisvětlovacím LED bleskem.

O nadstandardní zvukový výstup se budou starat reproduktory od amerického JBL, které navíc doprovodí technologie Dolby Atmos. Závěrem by neměl být vynechán ani nejnovější operační systém Android 12 s vlastní nadstavbou ZUI.

Legion Y700 1 576x1024x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat