O2 prodlužuje nabídku 100 GB dat za 300 korun aktualizováno

O2 prodlužuje nabídku 100 GB dat za 300 korun [aktualizováno]
2023-01-11T13:33:32+02:00
• 11. 1. 2022

Zdroj: O2

Aktualizováno 11. 1.

Původní nabídka na předplacenky se 100 GB FUP za 300 Kč měsíčně platila do dnešního dne, ale O2 se rozhodlo prodloužit nabídku do 15. ledna. Operátor tak reaguje na velký zájem o tento speciální typ.

Původní článek 26. 12.

Když 02 představilo limitovanou nabídku 100 GB za 300 Kč měsíčně, tak se po ní jen zaprášilo. Jedná se i do dnešního dne o jednu z nejúspěšnějších akcí a všechny ostatní jsou s touto nabídkou srovnávány. Nyní se vrací, ale ne napořád.

100 GB dat za 300 korun

O2 se rozhodlo zopakovat akci 100 GB dat za 300 korun, tedy speciální limitovanou SIM kartu, která zapadá mez předplacenky. Stačí tak mít každý měsíc 300 Kč v kreditu a dostanete 100 GB FUP.

„Aktuální limitovaná nabídka Datamánie pomůže všem, kteří našli letos pod stromečkem nový telefon, tablet nebo jiné zařízení a řeší, jak zajistit dostatečný přísun datového připojení,“ říká Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2. Jak dokládají i pravidelné vánoční statistiky meziročně spotřeba mobilních dat narůstá. “ Nejštědřejší nabídku mobilních dat tak využijí například zákazníci, kteří plánují vyrazit na hory a chtějí mít jistotu, že se spojí se svými blízkými, pustí si film nebo televizi v mobilu nezávisle na dostupnosti veřejných wi-fi sítí,“ vysvětluje Silvia Cieslarová.

Nabídka je k dispozici na webu Datamánie a bude k dispozici jen do 11. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob. Není ale uvedeno, kolik SIM karet je k dispozici. V rámci jedné objednávky je možné zakoupit jen 3 SIM karty. Je potřebné ji aktivovat do 31. prosince 2023. Samotná karta funguje jen v Česku. Za 15 Kč na den jde se SIM také neomezeně volat. SMS je zde za 2 Kč.

„Věříme, že nabídka Datamánie zaujme nejen mladé lidi, kteří chtějí být neustále online, ale i rodiče. Datová předplacenka umožní jejich dětem přístup na internet i mimo domov a možnost zůstat s nimi ve spojení pohodlně, kdekoliv a kdykoliv,“ uvádí Cieslarová.

datamanie 507x647x

Zdroj: O2

Zdroj: tisková zpráva

Pozn. redakce: Datamánie je projekt společnosti O2, nikoliv redakce Dotekomanie.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat