Blížící se Vivo Y32 zapadne do průměru

Blížící se Vivo Y32 zapadne do průměru
2021-12-05T08:00:15+02:00
• 5. 12. 2021

Zdroj: Dotekománie

Společnost Vivo v těchto chvílích s největší pravděpodobností dokončuje jednu mobilní novinku do segmentu střední třídy. Zařízení se doposud ukrývalo pod kódovým označením V2158A, ale větší množství úniků od různých zdrojů ze zahraniční nám potvrdilo konečný název Y32. Model bude mít políčeno na méně náročné uživatele, což by se mělo odrazit i v prodejní ceně.

Stvořen pro masy

Vivo Y32 má disponovat 6,51palcovým TFT LCD displejem s HD+ rozlišením a standardní „Waterdrop“ výřez zabere 8megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Do vnitřní části si najde cestu osmijádrový procesor (2,4 GHz) od neznámého dodavatele. Následovat bude několik hardwarových konfigurací, kde konkrétně zkombinují 4/6/8GB operační paměť RAM a 64/128/256GB interní úložiště.

Zadní modul vyhrazený pro fotoaparáty zaplní jen dva objektivy ve složení 13 + 2 MPx a také přisvětlovací LED dioda. Dále v bočním tlačítku bude integrován skener otisků prstů. Celkovou výdrž zajistí 4 910mAh článek baterie s technologií rychlého 18W nabíjení. Téměř kompletní seznam uzavírá operační systém Android 11 s vlastní nadstavbou.

Prodejci mají nabízet minimálně dvě barevné verze (bílá, černá) za zatím neupřesněnou cenovku, ale vzhledem k průměrné výbavě ji nelze očekávat na vysoké úrovni.

Y32 960x640x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat