Vivo dokončuje cenově dostupného zástupce

Vivo dokončuje cenově dostupného zástupce
2021-12-12T16:30:01+02:00
• 12. 12. 2021

Zdroj: Dotekománie

Čínský certifikační úřad TENAA stojí za dalším únikem informací a tentokrát se nevyhnul značce Vivo. Ta momentálně dokončuje přírůstek do rodiny zařízení s označením Y15. Tato série zahrnuje pouze základní zástupce za nízkou cenu, což bude také platit u blížící se mobilní novinky. K dispozici jsou jak první specifikace, tak i tradiční fotografie. Model nese označení V2140A.

Jen to nejnutnější

Přední část zabere 6,51palcový AMOLED displej s HD+ rozlišením, pod kterým poběží osmijádrový procesor od MediaTeku. Půjde buď o čipset Helio G35, nebo Helio P35, což naznačují frekvence jednotlivých jader. Dále se údajně připojí 4/6GB operační paměť RAM a 64/128GB interní úložiště. Baterie o velikosti 5 000 mAh nabídne obyčejné 10W nabíjení.

Telefon v zadní části získal dva objektivy fotoaparátu (13 + 2 MPx) a přisvětlovací LED blesk. Uživatelským prostředím by měl doprovázet operační systém Android 11 překrytý vlastní nadstavbou. Vzhledem k velmi omezené výbavě nelze očekávat ani podporu sítí 5. generace. Posledním dílkem do dnešní skládačky je přední 8MPx kamerka.

Nakonec zveřejněné specifikace v nejedné části kopírují současné zástupce Y15s a Y15a, takže nebude žádným překvapení, když se z modelu V2140A vyklube Y15.

Vivo V2140A 960x640x

Vivo V2140A | Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat