Vdechněte svým záběrům profesionální kvalitu se stabilizátorem DJI OM 5! sponzorovaný článek

Vdechněte svým záběrům profesionální kvalitu se stabilizátorem DJI OM 5! [sponzorovaný článek]
2021-12-09T13:47:00+02:00
• 7. 12. 2021

V dnešní době je velký trend vše fotografovat či natáčet právě na mobilní telefon. Jenže u mobilních telefonů máme často omezené možnosti při stabilizaci obrazu. Takže natočené záběry za chůze nejsou příliš kvalitní. Právě pro tyto případy si můžete pořídit špičkový stabilizátor DJI OM 5, který je nyní dostupný za exkluzivní cenu na Smarty.cz

DJI OM 5

DJI OM 5 je špičkový stabilizátor pro natáčení videí ze smartphonů. Používá 3osou stabilizaci a pomáhá si se silnými elektromotory. Na jedno nabití vydrží 6,5 h, což by mělo dostačit i na náročnější natáčecí den. K dispozici jsou i režimy pro natáčení včetně nového Shotguides a ActiveTrack 4.0, které využijí laici i profesionálové. Stabilizátor se ovládá rovněž pomocí mobilní aplikace DJI Mimo, joystickem a teleskopickou tyčí.

DJI OM 5 DJI OM 5

DJI OM 5 je pátou generací perfektního stabilizátoru poskytujícího dokonale stabilní videa se širokou možností vychytávek – ať už těch designových, nebo technologických. Můžete tak vdechnout svým videím profesionální kvalitu a naplnit potenciál každého okamžiku na maximum. Podobně jako předchozí generace vsází i OM 5 na magnetické upevňování telefonu do gimbalu. Osvědčený mechanismus představuje nejrychlejší cestu, jak začít natáčet a zachytit spontánní a nečekané okamžiky dřív, než vám utečou. Magnetickou svorku stačí jednoduše přichytit na telefon a pak už jen kdykoliv přichytit k OM 5.

DJI OM 5 DJI OM 5

DJI OM 5 je na Smarty v prodeji za 4 490 Kč. Vybrat si můžete mezi bílou a šedou variantou. Prohlédněte si katalog produktu ZDE

Dostupné režimy

  • ShotGuides – Zcela nový režim, který automaticky rozpoznává natáčené scény a podle toho je schopný uživatelům poskytnout užitečné rady, tipy, a dokonce i šablony, a to od začátku natáčení až po postprodukci videa.
  • Active Track 4.0 – Zcela přepracovaný a nejvyužívanější režim sledující osoby a zvířata dle jejich pohybu. Nově funguje i v režimu selfie. Soustřeďte se víc na přítomnost, zbytek zvládne OM 5.
  • DynamicZoom – Velmi stylový efekt využívá zoom a dodává vašemu snímku pocit pravého amerického bijáku.
  • CloneMe Pano – Tato funkce tvoří panoramatický snímek s pauzami na jednotlivých bodech, abyste mohli být na výsledném záběru „naklonováni“ hned na několika místech.
  • Ovládání pomocí gest – Příjemná handsfree funkce, jež vám umožní pořizovat selfie nebo skupinové snímky za pomoci jednoduchých gest.
  • Časosběr – díky dvěma časosběrným režimům (Timelapse a Hyperlapse) si můžete vychutnat pohyb noční oblohy, východ Slunce a další momenty v krátkém klipu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat