Spotify zavádí nový způsob hodnocení podcastů

Spotify zavádí nový způsob hodnocení podcastů
2021-12-20T15:00:31+02:00
• 20. 12. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Hodnocení nebo známkování je nejlepší způsob ukazatel kvality obsahu, aniž bychom jej museli sami konzumovat. Pomáhá nejen samotným tvůrcům, například pro zjištění toho, co se dá udělat jinak a lépe, ale zejména pak konzumentům, kteří pak jednoduše budou vědět, zda si obsah pustit, nebo ne. Spotify nově zavádí hodnocení podcastů, které uživatelům dokáže ukázat, co si o nich myslí ostatní uživatelé.

Hodnocení podcastů pomocí hvězdiček

Vzhledem k faktu, že Apple Podcasty podporují možnost hodnocení podcastů pomocí hvězdiček již roky, může být trochu nepochopitelné, že se Spotify k tomuto kroku rozhodlo až nyní. Nicméně, lepší pozdě, než nikdy. V aplikacích Spotify tak globálně přibyde možnost hodnocení podcasů hvězdičkami. Stejně jako jinde zde bude možnost dát pořadu 1-5 hvězd, kdy více znamená lépe. Veřejné hodnocení tak může mnoha potencionálním posluchačům ukázat, zda daný podcast stojí za poslech, nebo by raději svůj čas měli věnovat něčemu jinému.

Spotify Podcasts rating 810x298 c 810x298x

Zdroj: XDA

Ohodnocení podcastu bude mít pouze jednu podmínku. Aby uživatel mohl hodnocení dělit, bude muset daný pořad poslouchat alespoň 30 sekund. Výsledek se pak zobrazí, pokud má podcast 10 a více hodnocení, neměl by zde chybět ani počet hodnocení. Spotify uvádí, že tato novinka je již veřejně spuštěna a během několika dnů bude globálně postupně dostupná všem.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat