Samsung Galaxy Tab A7 se dočkal dětské edice

Samsung Galaxy Tab A7 se dočkal dětské edice
2021-12-18T07:42:07+02:00
• 17. 12. 2021

Zdroj: Samsung

Tablet Galaxy Tab A7 Lite byl převlečen do populární dětské verze a jihokorejský Samsung jej právě teď v oficiální podobě představuje prostřednictvím vlastních stránek pro ruské zákazníky. Přírůstek v obchodech pořídíte pod názvem Galaxy Tab A7 Kids Edition. Výrobce si připravil tradiční užitečné funkce pro rodiče, ale hlavně spoustu obsahu zaměřeného na nejmenší uživatele.

Osvědčená klasika

Z pohledu celkové výbavy je připraven 8,7palcový LCD displej s rozlišením 1 340 x 800 pixelů, pod kterým běží čipová sada Helio P22T od MediaTeku a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště s podporou paměťových microSD karet. Článek baterie má dostačující kapacitu 5 100 mAh. Navíc k dispozici bude pouze WiFi verze. Děti nepochybně potěší robustní pouzdro v pastelové barvě doplněné o praktický stojan.

Galaxy Tab A7 Kids Edition 3 3000x1500x Tab A7 Kids Edition 3 1200x615x

Zdroj: Samsung

Obsah tvoří vzdělávací aplikace, nenáročné hry a uzavřené partnerství přináší také hromadu videí například z dílny Lego. Nechybí ani hlasový asistent v podobě medvídka Marusia. Rodiče mohou vzdáleně sledovat, kolik času děti tráví na tabletu, nebo upravovat dostupnost jednotlivých aplikací. Nakonec prodejní cena po přepočtu startuje od hranice 4 561 Kč, ale Samsung zatím neupřesnil přesnou dostupnost.

Galaxy Tab A7 Kids Edition 2 1061x1500x Tab A7 Kids Edition 1 727x432x

Zdroj: Samsung

Zdroje: news.samsung.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat