Ohebný OPPO Find N se představí za týden aktualizováno

Ohebný OPPO Find N se představí za týden [aktualizováno]
2021-12-09T05:55:20+02:00
• 9. 12. 2021

Zdroj: Oppo

Aktualizováno 9. 12.

Ví se, že Oppo chystá zařízení s ohebným displejem. Zatím zde byly spekulace, případně se objevil nějaký únik, ale společnost nehodlá čekat. Uvedla první ukázku, v rámci které ukazuje samotné zařízení. Sice nemáme k dispozici jakékoliv další detaily, ale možná se nabídne ohebný displej s ukrytou kamerou pod ním. K představení dojde již 15. prosince.

Původní článek 30. 11.

Čínská společnost OPPO chystá skládací telefon pod názvem OPPO Find N, o čemž jsme vás informovali už dříve. V zahraničí ale začaly kolovat bližší detaily telefonu, takže si dokážeme udělat poněkud jasnější představu o tom, co od zařízení lze očekávat. 

OPPO Find N

Zahraniční média se opírají o uniklé informace, které zmiňují příchod skládacího displeje se 120Hz frekvencí, druhý externí displej nabídne 60Hz obnovovací frekvenci a bude mírně zakřiven. Vnitřní displej bude mít výřez, konkrétně půjde o tzv. průstřel, ve kterém najdeme fotoaparát (v levém horním rohu), naopak vnější displej jej bude mít umístěn v horním středu. Přední fotoaparát by pak měl nabídnout nespecifikovaný 32MPx senzor. 

Naopak zadní strana by mohla poskytnout 50MPx fotoaparát typu IMX766, 16MPx senzor IMX481 a 13MPx senzor Samsung S5K3M5 s maticovým designem, jako známe u Reno 6. Zařízení by mělo poskytnout 6,5palcový externí displej, 8palcový vnitřní displej, procesor Snapdragon 888 a další technologické vychytávky. Telefon by měl být představen během první poloviny příštího roku a cena by se měla pohybovat kolem 1 567 dolarů. 

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat