HTC přináší Wildfire E2 ve verzi Plus

HTC přináší Wildfire E2 ve verzi Plus
2021-12-17T09:30:55+02:00
• 17. 12. 2021

Zdroj: HTC

Společnost HTC se po více než roce rozhodla zrecyklovat model Wildfire E2, který si tentokrát vysloužil přívlastek Plus a přichází jako aktuální novinka. V rámci druhé generace řady Wildfire E jde po Wildfire E2 Lite v pořadí o třetího zástupce. I když půjde o telefon za dostupnou cenu, tak díky průměrné výbavě nenajde příliš mnoho zastánců mezi uživateli.

Překypuje kompromisy

Dopředu byl nasazen 6,82palcový IPS LCD panel s HD+ rozlišením a 60Hz obnovovací frekvencí. Základní „Waterdrop“ výřez vyplňuje 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Z vnitřní sestavy vychází osmijádrový čip Tiger T610 od Unisoc, 4GB operační paměť RAM po boku 64GB interního úložiště, které alespoň podporuje paměťové microSD karty.

U článku baterie o velikosti 4 600 mAh nelze ani vyhlížet jakoukoliv technologii rychlého nabíjení. V modulu vyhrazeném pro fotoaparáty se nachází čtveřice objektivů (13 + 5 + 2 + 2 MPx) a přisvětlovací LED blesk. Případné majitele může také zajímat zadní skener otisků prstů, 3,5mm sluchátkový jack nebo operační systém Android 11. Výrobce s největší pravděpodobností ani nespustí celosvětový prodej. Ovšem první prodejci z Ruska jej začínají nabízet za férovou cenu v přepočtu 3 944 Kč.

HTC Wildfire E2 Plus 878x554x

Zdroj: HTC

Zdroj: gizmochina.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat