Adobe spustilo zdarma službu Creative Cloud Express

Adobe spustilo zdarma službu Creative Cloud Express
2021-12-30T11:30:42+02:00
• 30. 12. 2021

Zdroj: 9to5Mac

Společnost Adobe před několika dny uvedla na trh novinku Creative Cloud Express. Ve zkratce jde o jednotný úkolový, webový a mobilní produkt, který má za cíl usnadnit vytváření a sdílení multimediálního obsahu – od příspěvků na sociálních sítích a příběhů až po pozvánky k marketingovým materiálům (loga, letáky, bannery atd.). 

Creative Cloud Express

Služba nabízí tisíce šablon, 20 000 prémiových písem Adobe a 175 mil. licencovaných obrázků Adobe Stock. Creative Cloud Express využívá Adobe Sensei, tedy výkonné AI/ML a technologii, která se používá v hlavních aplikacích Adobe – Photoshop, Premiere a Acrobat. 

Creative Cloud Express

Zdroj: 9to5Mac

Mělo by se rovněž jednat o konkurenci pro Canva, tedy online nástroj pro podobný druh tvorby, který také funguje v jakémkoli prohlížeči a telefonu. Creative Cloud Express však může být pro uživatele atraktivnější díky integraci Adobe Fonts a Adobe Stock, která nabízí profesionálnější možnosti typografie a fotografie ve srovnání s Canva. Uživatelé CCE mohou navíc sdílet svou tvorbu s členy týmu prostřednictvím knihoven. 

Creative Cloud Express je k dispozici všem zcela zdarma. Prémiový tarif s dalšími funkcemi vyjde na měsíčních 9,99 dolarů. 

logo-app Adobe Spark Post Developer Zdarma iOS

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat