ZTE oficiálně oznámilo levný Blade L9

ZTE oficiálně oznámilo levný Blade L9
2021-11-08T16:30:33+02:00
• 8. 11. 2021

Zdroj: ZTEDevices.mx

Společnost ZTE v posledních měsících nepatří mezi nejaktivnější výrobce telefonů a s největší pravděpodobností ani aktuální novinka neudělá nijak velkou díru do světa. Do základní třídy přináší model Blade L9 a za velmi nízkou prodejní cenu nabízí jen to nejnutnější. Některé uživatele můžou potěšit kompaktní rozměry nebo jednoduché zpracování konstrukce.

Neurazí, nenadchne

Přední část disponuje 5palcovým TFT displejem s rozlišením 960 x 480 pixelů a obyčejnou 5megapixelovou kamerkou. Uvnitř zaujímá místo čtyřjádrový procesor SC7731E od Unisoc nebo 1GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB interní úložiště podporující až 128GB paměťové microSD karty. Méně energeticky náročné prvky předpovídají slušnou výdrž, kterou bude určovat 2 000mAh baterie.

Blade L9 3 1978x2560x Blade L9 1 1978x2560x Blade L9 2 1978x2560x

Zdroj: ZTEDevices.mx

Vzadu naleznete jediný 8megapixelový snímač fotoaparátu a LED diodu sloužící jako blesk na přisvětlení záznamů. Spodní část zařízení je překvapivě prázdná, neboť vstup pro microUSB kabel byl nasazen do boční části či 3,5mm sluchátkový jack se nachází nahoře uprostřed. Softwarovou stránku zastupuje operační systém Android 11 v omezené edici Go. Výbavu uzavírá oblíbená funkce dual-SIM. Závěrem se hodí zmínit, že k dispozici jsou dvě barevné verze (černá, modrá) za cenu v přepočtu 1 819 Kč.

Zdroje: ztedevices.mx, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat