Využijte jedinečných slev na produkty všeho druhu u Geekbuying.com! sponzorovaný článek

Využijte jedinečných slev na produkty všeho druhu u Geekbuying.com! [sponzorovaný článek]
2021-11-11T13:34:23+02:00
• 10. 11. 2021

Vánoce se neúprosným tempem blíží, nikdo by tak neměl podcenit nákup dárků, kterými pod stromečkem obdarujeme své blízké. Internetový obchod Geekbuying si proto připravil obrovskou slevovou akci, díky které můžete zakoupit nejrůznější produkty za ty exkluzivně nízké ceny.

Roborock S7

Roborock S7 umí mokré a suché čištění. K tomu nabízí laserový navigační systém, vynikající sací výkon a mnoho dalších senzorů. Zatímco ostatní modely byly k dispozici v tmavších barvách, tento je k dispozici v bílé barvě. Na svém vrchu má také některé zlaté prvky. Na úrovni ovládacích prvků jsou v horní části dvě tlačítka. Tlačítko, které vám umožní zapnout zařízení, a další, které vysavač pošle zpět do nabíjecí stanice. Vysavač je navíc možné ovládat pomocí mobilní aplikace a hlasového ovládání.

Zařízení tedy bylo vyrobeno pro dvě činnosti – suché a mokré čištění. Suchá nádoba pojme 470 ml objemu prachu a nečistot, vody se do vysavače vejde 300 ml. Vysavač má k dispozici 12 různých senzorů. Máme tu senzor proti kolizím, senzor, který zabraňuje pádům, snímač odpružení a také LiDAR senzor pro to nejlepší snímání prostoru. Sací výkon vysavače je taktéž skvělý. Má totiž sílu 2 500Pa. Čistit dokáže v jednom kuse 3-7 hodin, což je opravdu skvělá a velmi nadstandartní výdrž.

Roborock S7

V čem ale spočívá zásadní výhoda oproti ostatním vysavačům? Roborock S7 totiž disponuje sonickým systémem mopování, vaše podlaha tak bude perfektně čistá. Poradí si skvěle i s kobercem, který taktéž dokáže skvěle vyčistit. Vysavač umí vyslat až 3 000 sonických vibrací za minutu, čistota je tak zaručena.

Vysavač Roborock S7 můžete zakoupit již za 501 eur, pokud ale využijete slevový kód 21GKB11SA3, zaplatíte jen 484.39 eur! Objednávat můžete také z českého skladu. Kupujte ZDE.

ACGAM T02P

ACGAM T02P je skvělý a zároveň také velice kompaktní běžecký pás. Díky svým kompaktním rozměrům jej schováte snadno třeba i pod váš gauč a bude zabírat opravdu minimum místa. Pás umí přepínat mezi dvěma rychlostními režimy – 1-6 km/h a 7-12 km/h, své temto si tak najde opravdu každý. Veškeré důležité informace můžete kontrolovat na velkém LED displeji, aby vám nic neuniklo. ACGAM T02P také disponuje madlem, které můžete sklopit, ale se jej držet, nebo do úchytů umístit svůj mobilní telefon a sledovat tak vás oblíbený seriál, film, nebo video.

Vánoce

ACGAM T02P můžete zakoupit již za pouhých 294 eur. Pokud ale využijete náš kód NNNGIZATS1, zaplatíte pouze 229 Kč. Kupujte ZDE.

Ninebot KickScooter MAX G30

Ninebot KickScooter MAX G30 je lehká a snadno skládatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 30 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 65 km. Váží přitom jen 19,1 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny.

Vánoce

Elektrickou koloběžku Ninebot Kickscooter MAX G30 můžete zakoupit již za 637 eur, při využití slevového kódu GKBHQZQ ale zaplatíte jen 605 eur. Kupujte ZDEGeekbuying si toho ale připravil ještě mnohem víc! Veškeré zlevněné produkty naleznete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat