Samsungu unikly plány pro rok 2022

Samsungu unikly plány pro rok 2022
2021-11-26T13:31:04+02:00
• 27. 11. 2021

Samsung Galaxy M52 5G; Zdroj: Samsung

Obecně se očekává, že rok 2022 bude pro Samsung velmi důležitým obdobím. Nepůjde ani tak o smartphony řady Galaxy S22. Dorazit má také Galaxy Tab S8 a nyní se k nám dostaly informace, které odhalují podrobnější plány jihokorejského giganta. Byly zachyceny zprávy o chystaných nových bezdrátových sluchátkách, chytrých hodinek, a dokonce se máme dočkat i notebooku. 

Samsung a jeho plány

Až 30 hlavních partnerů v Jižní Koreji získalo detailní podrobnosti obchodních plánů Samsungu pro příští rok. Samozřejmě tyto informace prosákly na internet a my známe výrobní plány a data. Zahraniční média veškeré informace implementovala do jednoduché tabulky, kterou si můžete v našem článku přečíst. Odhaluje čtyři varianty Galaxy Tab S8 (vč. modelu Lite, klasického Tab S8, Tab S8+ a Tab S8 Ultra). Prémiové verze by se mohly začít vyrábět už ve druhém čtvrtletí, zatímco levnější varianty až ve čtvrtém. Pro milovníky čísel máme dokonce přehled o přesných kusech. Samsung se chystá vyrobit 1,6 mil. kusů Tab S8 Lite a 1,2 mil. kusů Tab S8. Modely Plus a Ultra budou vyrobeny po menším množství – po 900 000 a 400 000 kusech. 

Samsung

Zdroj: GSMArena

V tabulce jsou vidět také dva tablety Tab A8 a Tab A7 Lite, které mají být uvedeny do výroby mezi 1. a 4. čtvrtletím 2022, vyrobit by se pak mělo 22 mil. kusů (11 mil. / 11 mil.). V oblasti chytrých nositelných zařízení se společnost chystá ve 4. čtvrtletí vyrobit 4,8 mil. kusů hodinek Galaxy Watch 5. Sluchátka Galaxy Buds Pro 2 a Buds Live 2 se očekávají v období Q2-Q3. Samsung plánuje vyrobit 3,3 mil. kusů Buds Live 2 a 3,1 mil. Buds Pro 2.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat