Nokia T20 Education Edition – tablet určený pro studenty oznámen

Nokia T20 Education Edition – tablet určený pro studenty oznámen
2021-11-25T09:30:16+02:00
• 25. 11. 2021

Zdroj: HMD Global

Společnost HMD minulý měsíc oznámila tablet Nokia T20 a nyní finská společnost oznamuje uvedení jeho další verze – Nokia T20 Education Edition určené pro studenty.

Nokia T20 oficiálně, po dlouhé době návrat na trh s tablety

Nový tablet Nokia T20 Education Edition pro studenty již brzy

Tablet Nokia T20 Education Edition bude uveden na trh během prosince. Produkt by měl být primárně určen studentům. Tablet bude vybaven 10,4palcovým 2K displejem s rozlišením 1 200 x 1 200 pixelů. Displej prošel švýcarskou certifikací SGS, která deklaruje nízké vyzařování modrého světla, díky čemuž nabízí režim ochrany zraku a další ochranné prvky.

Tablet bude poháněn osmijádrovým procesorem Unisoc T610, který obsahuje dvě jádra Cortex A-75, každé taktované na frekvenci 1,8 GHz a dále šest jader Cortex A-55, rovněž taktovaných na stejné frekvenci. Výkonnostní parametry pak doplňují 4GB paměť RAM. Pro ukládání data bude sloužit 64GB interní úložiště, které bude možné rozšířit díky slotu pro microSD karty. Tablet bude dodáván s 8 200mAh baterií.

Nokia T20 Education Edition 820x615x

Zdroj: HMD Global

Nokia T20 Education Edition nabídne v základu učebnicové materiály pro střední a vysoké školy bez nutnosti cokoliv stahovat nebo nakupovat. Společnost dodává, že studijní materiál bude v určitých intervalech aktualizován. Tablet bude rovněž podporovat funkce čtení učebnic a překlady mezi jednotlivými jazyky.

Zahrnuta bude i rodičovská kontrola v podobě služby WeChat, skrze kterou budou mít rodiče možnost kontrolovat používání tabletu, nebo budou mít možnost odinstalovat přítomný software. Zařízení rovněž nebude podporovat automatické stahování her. Společnost HMD v tuto chvíli neoznámila, jaká cenovka bude pro tento tablet stanovena.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat