Motorola odhalí Moto G Power (2022) na přelomu roku

Motorola odhalí Moto G Power (2022) na přelomu roku
2021-11-12T18:00:56+02:00
• 12. 11. 2021

Zdroj: GSMArena.com

Nová generace modelu Moto G Power určená pro rok 2022 má společnost Motorola v plánech pro nejbližší období. Nejnovější únik přibližuje klíčové specifikace a možnou podobu telefonu. Novinka může spatřit světlo světa nejpozději na přelomu tohoto roku, kdy by výrobci přesně vyšel roční rozestup mezi jednotlivými zástupci.

Vylepšení v nedohlednu

Budoucí majitele na první pohled nečekají žádná extra vylepšení, neboť výrobce zřejmě chystá jen nejnutnější výměny u vybraných prvků. Čelní panel by měl zabírat 6,5palcový TFT LCD displej s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Proděravený otvor uprostřed zabere základní 8megapixelová selfie kamerka.

Hardwarová stránka bude zahrnovat operační paměť RAM o velikosti 4 GB a 64GB uživatelské úložiště včetně podpory paměťové microSD karty. Cesty se zatím značně rozchází u dodavatele čipové sady, protože se hovoří o Helio G35/G37 od MediaTeku nebo cenově dostupném Snapdragonu bez dalšího upřesnění.

Přepracovaná záda mají nést tři objektivy fotoaparátu s hlavním 50MPx snímačem, ke kterému připojí LED blesk a snímač otisků prstů umístěný tradičně přímo v logu výrobce. Mezi zbývající výbavu si najde cestu systém Android 11, certifikace IP52, funkce dual-SIM, 5 000mAh baterie s 10W nabíjením, technologie NFC, USB-C port či 3,5mm sluchátkový jack.

Moto G Power 2022 2 1000x1000x Moto G Power 2022 1 1000x1000x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat