Meizu odhalilo sluchátka Pop ve 3. generaci

Meizu odhalilo sluchátka Pop ve 3. generaci
2021-11-01T06:15:11+02:00
• 1. 11. 2021

Zdroj: Meizu.com

V pořadí 3. pokračování bezdrátových sluchátek Pop od společnosti Meizu bylo oficiálně představeno a oproti předchozí generaci doznalo drobných vylepšení. Čínský producent stále hodně vsází na kompaktní rozměry, přičemž uvnitř využívají každého volného prostoru. Ke Dni nezadaných (11.11.) mají navíc připravenou speciální slevu, která sluchátka Pop3 dělá ještě více atraktivnější.

Nevšední špunty

Součástí sluchátka je 13mm dynamický měnič, 40mAh baterie a každé hmotnostně vychází na úctyhodných 4,5 gramů. Jejich celková výdrž činí 24 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem, které nese 400mAh baterii a vstup pro USB-C kabel. Při plném dobití zvládnou maximálně 6 hodin provozu. Samotná komunikace mezi zařízeními probíhá přes funkci Bluetooth 5.2.

Meizu Pop3 4 680x680x Meizu Pop3 3 680x680x

Zdroj: Meizu.com

Uvnitř bohužel chybí standardní technologie ANC, ale podpora ENC (Environmental Noise Cancellation) také výrazně eliminuje šum z okolí. Získaná certifikace odolnost IPX5 přináší zvýšenou odolnost vůči vodě. Dotykové plošky dovolují vzdálené ovládání telefonních hovorů či hudebního přehrávače. Ovšem funkce rychlého párování funguje pouze v rámci vlastního rozhraní Flyme OS.

Nakonec zbývá dodat, že doporučená prodejní cena činí zhruba 793 Kč, ale právě během zmiňovaného svátku Singles Day v Číně vyjdou jen na cca 689 Kč.

Meizu Pop3 5 680x680x Meizu Pop3 2 680x680x

Zdroj: Meizu.com

Zdroje: detail.meizu.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat